parallax background

White on White novim singlom Happy Hour progovara o životu u dvoje

Najzanimljiviji glazbeni albumi u studenom
6. prosinca 2020.
petra sever
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Online beauty savjetovanje s vizažisticom Petrom Sever
6. prosinca 2020.

 

Dok nestrpljivo iščekujemo drugi studijski album riječkog kantautora Marka Rogića, pozantijeg kao White on White, singlovi s nadolazećeg albuma osvajaju eter.

‘Happy hour’ je skladba koja u srži ima ispovjednu notu u dijalogu dvoje ljudi koji slijedi netom nakon teškog perioda, mogućeg sukoba, svađe i nerazumijevanja.

U izvedbenom je smislu riječ o duetu pjevača Marka Rogića i osvježenja koncertne ekipe White on Whitea, Antonije Braut, pri čemu svatko iz svojega kuta progovara o životu udvoje i svemu što on lijepoga i manje lijepoga donosi.

Inspirativni video za singl djelo je riječkog redatelja Filipa Gržinčića, kao ponovljena suradnja s White on White, u kojemu je filmskim kadrom zabilježen otrježnjujući i uglavnom pomirljiv razgovor dvoje ljudi, pri čemu je dijaloški okvir pjesme pojačan dojmljivom plesnom izvedbom Martine Hrlić Rogić i Borne Babića. Uz plesače se u videu pojavljuju i članovi White on Whitea Darko Terlević, Radoslav Tičić Paf i Edin Botić, a domaćin predivnog ugođaja ovoga je puta bila svečana sala Palače Modello koja se nalazi u najužem centru Rijeke.

white on white

 

Foto: Filip Gržinčić

Comments are closed.