zen your life

Najava: Sa Zen Your Life tretmanom uđite u trajno stanje mira i sklada – 1.12.2021.

 

Ostavite iza sebe sve destruktivne reakcije, misli i osjećaje te uđite u trajno stanje mira i sklada. Učinak tretmana je trajan, a potrebno ga je učiniti samo jednom u životu.

Zen Your Life tretmanom se izmjenjuju podsvjesni programi koji kreiraju negativne i destruktivne misli, osjećaje, porive i stanja u tijelu i umu koji vas zadržavaju u 3. dimenziji postojanja.

Po učinjenom tretmanu započinjete trajno živjeti u 4. dimenziji postojanja koju karakterizira konstantno stanje mira i ravnoteže bez izraženih destruktivnih negativnih reakcija na životne situacije u kojima se nalazimo te izostanak dugotrajnih negativnih misli i osjećaja.

Zen Your Life tretman sastoji se od tri dijela:

Prvi dio tretmana je teorijski i detaljno vas upoznajete s mehanizmima i načinima djelovanja Zen Your Life tretmana čime se osvještava mogućnost trajnog uklanjanja straha, brige, ljutnje, panike, bijesa i ostalog stresa iz života.

Drugi dio tretmana je energetski rad kroz koji se:
• mijenjaju i uklanjaju podsvjesni programi koji u čovjekovoj stvarnosti kreiraju strahove, brige, ljutnju, paniku, bijes, stres i zamjenjuju programima koji kreiraju mir, sklad, uspjeh, sreću, zdravlje, i zadovoljstvo
• mijenjaju i uklanjaju podsvjesni programi koji u čovjekovoj stvarnosti kreiraju gubitke, siromaštvo, bolest, umor, iscrpljenost, neuspjeh i zamjenjuju programima koji kreiraju dobitke, uspjeh, zdravlje i vitalnost, obilje, blagostanje
• mijenjaju i uklanjaju podsvjesni programi kojima čovjek preuzima neželjeno obiteljsko naslijeđe i karmu
• mijenjaju i uklanjanju podsvjesni programi koji uzrokuju preuzimanje stresa i neželjenih energija s drugih ljudi

Treći dio tretmana vam daje praktične upute kako s povišenom razinom introspekcije nakon učinjenog Zen Your Life tretmana promatrati sebe, svoje misli i djelovanje te okolinu. Upućuje vas kako s novostečenim znanjem reprogramirati svoj um, a time i životne događaje.

Zen Your Life tretman ne zahtjeva iznošenje osobnih problema i traumatičnih iskustava te ne uključuje fizički dodir. Tretman se radi online putem Zoom video poziva u grupi s više sudionika i traje 4 sata. Tijekom tretmana koriste se kratke pauze.

Vrijeme održavanja: srijeda, 1.12.2021. od 18:00 do 22:00 sati.

Tretman vodi njegov autor MIHAEL ZEN.

INFORMACIJE I PRIJAVE: +385 95 1980 197

Svaki čovjek zaslužuje sreću neovisno o njegovu porijeklu ili društvenom statusu. Stoga energetska razmjena za učinjeni Zen Your Life tretman funkcionira putem donacija. Preporučena donacija za učinjeni tretman je 60 eura. Nedostatak novca nije prepreka za napraviti tretman, svatko tko želi može se prijaviti, a energetsku razmjenu u obliku donacije napraviti kad mu bude odgovaralo.

 

Foto: Unsplash

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.