parallax background

Zen Your Life – tretman koji je donio zen u moj život

besplatna meditacija
Najava: Besplatno virtualno vibracijsko iscjeljivanje
10. travnja 2020.
5 tibetanaca
5 tibetanaca – poznati set vježbi koji donosi vitalnost
14. travnja 2020.

 

Prošlo je gotovo mjesec dana otkad smo u novom modu funkcioniranja, neki to zovu karantena, neki izolacija, neki #ostajemdoma. Ja bih to nazvala povratak k sebi.

15 godina se bavim popularno zvanim radom na sebi. Tko god je krenuo tim putem zna da to nije med i mlijeko, već više kao neko rudarenje u mraku i prašini s krampom, ali znaš da te čeka nagrada za trud. U tih 15 godina napravila sam dosta, napravila sam mnogo, toliko da mogu reći da sam se potpuno promijenila. Ovih dana, u nekom novom modu, s više vremena i prostora za stvarnu retrospekciju, daleko od svih vanjskih utjecaja, mogu sa sigurnošću tvrditi da se nisam promijenila, nego vratila se k sebi i pronašla svoju Dušu.

Kao i svima, ova situacija mi je potpuno promijenila život. Sve se promijenilo, planovi su propali, prihodi su bitno smanjeni, ne vidim svoje bližnje, ne vidim prijatelje… Ali kod mene nema panike, nema straha, nema zabrinutosti, samo radost, osjećaj mira, harmonije i osjećaj da znam da mi Univerzum čuva leđa.

zen your life tretman

Samo koju godinu unazad sada bih bila u užasnim brigama i strahu, em zbog financija, nedovršene kuće, kredita… em zbog misteriozne prijetnje bolešću. Nije da sada živim u nekom svom balonu i negiram stvarnost. Jednostavno nisam sklona dramiti i očajavati, nego tražiti prilike i vidjeti što dobro iz ovoga mogu naučiti, dobiti, integrirati u svoj život.

Zen Your Life tretman – tretman koji je donio zen u moj život

Sigurno mogu tvrditi da je najveći dio strahova te svega onoga što ja nisam, a posljednje desetljeće sam mislila da jesam, iz mog života nestalo nakon jednog tretmana – Zen Your Life. S mene su pootpadala razna uvjerenja, zavjeti, ograničenja, strahovi…

Zen Your Life je tretman theta healing tehnike. Prilikom theta healing tretmana se standardno detektiraju i izmjenjuju podsvjesni programi koji kreiraju našu stvarnost.

zen your life

Zen Your Life tretman je poseban po tome što u samo jednom tretmanu uspijeva napraviti ogromnu „čistku“ i dovesti osobu u stanje mira i radosti – ukratko zen.

Po učinjenom Zen Your Life tretmanu prestajemo se bezrazložno brinuti, zamjerati, ljutiti se, bojati se i plašiti, umanjuju se stresne reakcije tijela, um postaje miran i fokusiran. Nakon tretmana lakše i jednostavnije stvaramo i kreiramo iz središta kreativne duše, ljubavi i radosti. Time nam se otvara put ostvarenja najviših potencijala duše.

Više o tretmanu potražite na zenyour.life

 

Indira Juratek

 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.