MOJA KUTIJICA MOĆI
2 prosinca, 2022
Show all

BUDI DOBRO PLANER – ALKEMIJA 2023.

 27.87 (210.00 kn)


Art. No. BUDI DOBRO PLANER ZA 2023. 

Budi Dobro tjedni planer za 2023. godinu je tvoje osobno alkemijsko putovanje kroz 2023. godinu.

Planer je A4 veličine (210X297 mm) te je izrađen od najfinijeg papira.

Sastoji se od 65 listova plus prednji i stražnji omot.

 

 

ADD TO WISHLIST
ADD TO WISHLIST
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: .
Opis

Product Description

Kako se ne biste zatrpali u previše to-do lista, ove godine smo odlučili pripremiti vam jedan praktičan planer za koji smo sigurni da će postati vaš najbolji prijatelj u 2023. godini. Međutim, ovo nije običan planer već osobno putovanje kroz godinu za svakoga tko se odluči otisnuti se na ovo putovanje.

Tema planera za 2023. godinu je ALKEMIJA.  

Naša urednica Indira Juratek, koja je i osmislila ovaj planer za njega kaže:

Pred tobom nije obična godina niti obični planer. Ako si dopustiš vjerovati u magiju života, vjerujem da ćeš moći savladati ovu drevnu vještinu pretvorbe neplemenitih metala u plemenite kroz pronalazak Kamena mudraca. Alkemija je vrhunsko umijeće i ne mogu obećati da ćeš željezo pretvoriti u zlato, ali zasigurno mogu tvrditi da je moguće da kroz ovo putovanje doživiš osobnu transformaciju od neznanja do samospoznaje.

Zadatak svakog alkemičara je promjenom sebe promijeniti svijet u bolje mjesto. Sve što postoji sazdano je od 4 elementa (Voda, Vatra, Zemlja, Zrak) i 3 principa (Sol, Sumpor, Merkur). Alkemijskim procesom nastaje mistično sjedinjenje. Spoznaja da sve dualnosti u sebi nose sjeme onog suprotnog pretvara te iz olova u zlato. Tada ćeš otkriti da Kamen mudraca nije izvan tebe već u tebi. Tada ćeš se sjetiti da je tvoja moć oduvijek u tebi. Iz jednog sve, iz svega jedno, u jednom sve. Ovo je alkemijski krug kreacije iz kojega ne treba tražiti izlaz. Budi dobro! – Indira Juratek

Planer je podijeljen na 12 cjelina koji simboliziraju 12 mjeseci. Mjesecima su pridruženi alkemijski simboli koje će vas voditi osobnim putem rasta od neznanja do samospoznaje.

Mjeseci su podijeljeni na tjedne, što ga čini iznimno praktičnim i preglednim. Osim dodatnog označavanja neradnih dana, nismo zaboravili na one nama važne – poput mjesečevih mijena, zimskog i ljetnog solsticija, proljetnog i jesenskog ekvinocija ili pak svetkovina kao što su Yule ili Samhain. Sve što treba alkemičaru/ki za dobru organizaciju nalazi se na ovih 65 spiralno uvezanih listova.

Planer je A4 veličine (210X297 mm) te je izrađen od najfinijeg papira, Kraftpak 225 g te Munken print cream 100 g. 

Napomena: O alkemiji u kontekstu ovog planera govorimo u prenesenom i metaforičkom značenju te su sve informacije vezane za planer podložne Uvjetima i pravilima korištenja portala Budi Dobro.