indira juratek

Kako promijeniti svijest i ići kroz život bez straha?

 

Često me pitaju kako promijeniti svijest i ići kroz život bez straha?

Kao life coach i terapeut mogu podijeliti nekoliko ideja koje vam mogu pomoći da otkrijete što zbilja osjećate i kako to možete izbaciti iz sebe pritom prolazeći osobnu transformaciju do točke istinske promjene svijesti gdje sve jednostavno JE i gdje nemamo potrebu raditi dramu oko toga.

Život je puno jednostavniji nego što nam se čini, samo kad uspijemo doći do točke da ga ne promatramo iz ega i iz premise zašto se to meni događa. 

Naša istina, naš put, vode nas uvijek k našem najboljem ostvarenju. Na nama je da otklonimo sve smetnje koje nas odvraćaju od istinske povezanosti s Višom Svijesti.

indira juratek

@indira.juratek

Kako promijeniti svijest i ići kroz život bez straha?

– Slijediti unutarnje sunce i svoju intuiciju
– Imati povjerenje u život
– Osvijestiti da je život mijena i znati se prepustiti toj rijeci
– Znati da uvijek imamo izbor, a da je sloboda u nama u našem duhu
– Činiti svakodnevnu mentalnu higijenu od kolektivne histerije, paranoje, straha, očaja, bezizlaznosti… (Ugasi TV, čitaj budidobro.com)
– Prakticirati prakse koje podižu vibraciju (theta healing, reiki, kristali, meditacija, glazba, ples, zahvalnost, ljubav, suosjećanje…)
– Imati osobnog life coach savjetnika ili terapeuta uz kojeg možeš aktivno mijenjati svoju realnost (tu sam).

indira juratek

 

 

Indira Juratek

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.