probudi se

(pro)budi se – „Budite zaljubljeni u svoj život“

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

canva

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, ali mi prečesto gledamo u ona zatvorena da ne vidimo ona koja su se otvorila za nas. Helen Keller

Svatko tko svoju viziju ograničava na sjećanja iz prošlosti već je mrtav. Lily Langtry

Što zovemo početkom često je i kraj. I dokrajčiti nešto znači otpočeti. J. W. Goethe

Dvadeset godina od danas više čete biti razočarani stvarima koje niste napravili. Stoga otplovite iz sigurne luke. Neka vam vjetar napuni jedra. Istražujte, sanjajte, otkrivajte. Mark Twain

Kada god vidite uspješan posao, znajte da je netko jednom donio hrabru odluku. Peter F. Drucker

Cilj bez plana je samo želja. Larry Elder

Budite zaljubljeni u svoj život. Svaku minutu života. Jack Kerouac

 

Foto: Pexels

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.