Boris Štok ima novi singl Predajem se tebi a mi imamo pjesmu mjeseca

međunarodni dan mira
Međunarodni dan mira – “Ne postoji put do mira, mir je put”
21. rujna 2020.
joga za vratnu kralježnicu
Joga vježbe za otpuštanje napetosti u vratu i ramenima
22. rujna 2020.

 

Ovo izazovno vrijeme u kojemu se našao cijeli svijet riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok iskoristio je kako bi završio svoj drugi solo album koji će uskoro biti objavljen.

Singl koji ga najavljuje je „Predajem se tebi“, čiji spot je dospio pod redateljsku i montažersku palicu talentirane Marcelle Zanki, s kojom je Boris Štok već surađivao na pjesmama “Samo trag” i “Još uvijek” (feat. Nataša Janjić), a koja svaki put iznova oduševi estetikom i maestralnom ekranizacijom.

Uz Borisov glazbeni stil nedvojbeno je vezana i estetika koju njegova glazba stvara već u glavama njegove vjerne publike, a Marcella je itekako osjeća i prenosi u vizualno. Nije ni čudo da je upravo Marcella Borisu predložila upravo Ivu Šulentić, poznatu TV voditeljicu, da gostuje u videu za editiranu radio verziju singla “Predajem se tebi”, s obzirom na to da će se na predstojećem albumu naći i 7 minuta duga originalna verzija.

Iva Šulentić: „U pjesmu “Predajem se tebi” zaljubila sam se na prvu i već na prvo slušanje na nju zaplesala. Profesionalnost cijele ekipe dovela je do užitka koji se dogodio na snimanju. Potvrda je to i Borisovog uspjeha, a i cijelog tima kojega vodi Marcella, čiji rad pratim već godinama i iznimno poštujem. Upravo sam se zato s beskrajnim povjerenjem prepustila u njene ruke. Vjerujem da će u ovih nekoliko minuta, koliko traje spot, svaki gledatelj imati prilike i vizualno uživati u onome što Boris, na svoj osebujan način, servira glazbeno. Njegov rad pratim i cijenim već dugo i već smo nebrojeno mnogo puta surađivali na raznim emisijama i dodjelama nagrada koje kao glazbenik, ali i kao osoba, svakako zaslužuje. Ponosna sam na ono što smo napravili.”

boris štok

O suradnji s Ivom, Boris kaže: „Mislim da se Iva super uklopila u priču vizualno, svojom prirodnošću i spontanošću pred kamerom. Znamo se već dugo i ovo je bila super prilika da surađujemo na videu. Snimanje je bilo jako ugodno, a opet, kao i uvijek, profesionalno. Jako sam sretan kako sve izgleda i zvuči. Marcella ima odličan ukus, već se i dobro poznajemo, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala! Glazbu i tekst potpisujem ja, dok aranžman i produkciju dijelim sa svojim stalnim suradnikom Darkom Terlevićem (bend the Siids). Za miks je zaslužan Matej Zec. Aranžmanski i produkcijom išli smo malo van naših uobičajenih aranžmana, a opet da se osjeti moj rukopis, vokali, ekspresija i onaj ‘mračniji’ senzibilitet.“

Foto: PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.