parallax background

Kako iskazati svoje unutarnje bogatstvo i manifestirati obilje

5 načina kako disanjem postići mindfulness trudnoću
26. lipnja 2023.
kreativnost
ZEN tarot – Kreativnost
27. lipnja 2023.

 

Biti bogat znači biti pun Boga, božanskoga – tu svijest živjeti i iskazivati kroz svaki čin svog života – tako se u konačnici manifestira obilje u kojem čovjek ima sve što želi i istinski treba. 

DISCIPLINA je ključ svakog uspjeha: svi se boje malo teškog posla, ali to nikoga nije ubilo. Mudro je naći svoj ritam i onda ga udarno primjeniti.

SAMOKONTROLA je glavni sastojak ostvarenja. Pretjerano popuštanje sebi ne vodi do cilja. Umijeće je vladati sobom i svojim impulsima, znati se obuzdati i svjesno žrtvovati neke užitke i hedonizme sa da se san ostvari.

KORAK PO KORAK je pravi stav. Ne očekujte od sebe da ćete sve napraviti od jednom, ne trebate, a u tome nema ni užitka. Važno je držati se plana i mic po mic realizirati svaki zadatak s njega. Sjeme je potrebno posaditi, pa marljivo zalijevati i strpljivo čekati da nikne biljka.

POUZDANJE U SEBE: bez toga ništa. Ako idete u trku, a sumnjate u svoja koljena… bolje odustanite i prije starta. Jedini način je vjerovati sebi i u sebe, znajući da ste sposobni samostalno srediti izazove. Osloniti se na svoje izvore znači dodatno ih osvijestiti, time ojačati i tako proširiti.

UVJERENOST U SVOJ PUT: ako je susjed uspio prodajući jabuke, vi ne morate, koliko god su jabuke zdrave. Ali možda nisu vaša priča. Važno je otkriti što je ono što vas obuzima, što ste u stanju raditi satima da ne osjetiti prostor, umor i vrijeme… zbog čega nećete spavati noćima i pritom biti zadovoljni zbog toga. To je vaš put, onaj na kojem se događa ostvarenje vašeg srca.

POBOLJŠANJE: Učite i razvijajte se… Stalno i nježno… Pa ako se obični modeli mobitela i kompjutora razvijaju, zašto ne bi vi, kao najljepši „proizvod“ božanskoga, a pritom sami svoj vrhunski sukreator koji odlučuje o proljepšanjima i poboljšanjima….

GRACIOZNOST: Sve radite sjećajući se gracioznosti svog duha. Možete na fronti biti najopasniji ratnik, ali ono što vas inspirira i dok mašete sabljama je neka duboka unutarnja finoća. Ne zaboravljajte je nikad, ni dok gacate blatnim močvarama, kao fazama života. Ta plemenitost je dio božanskog u nama i ona nas vodi u manifestiranje ljepote koju osjećamo dok stvaramo, koja nas vodi iznutra.

kako manifestirati obilje

DIPLOMACIJA je nužna u odnosima s ljudima. To ne znači laganje, ali postoji način na koji možete reći svaku stvar. I najneugodniju istinu možete reći lijepo, ne morate se istresati na ljude jer „volite reći istinu u lice“. Govorite istinu, ali nježno, kao da grlite čovjeka njome, a ne udarate.

UŽITAK: i ne zaboravite dopustiti si užitak u lijepim stvarima života…. Gledanju u nebo, mirisu cvijeća, letu ptica… Toploj šalici kave ili čaj, mirisu mačke ili pogledu psa… Kupki, kuhanju…. svim tim naizgled „prizemnim“ stvarima koje su ključne jer se događaju jedino na zemlji, u tijelu, baš tamo gdje je najveći izazov izraziti – kroz materiju – svoju božanstvenost.

regresija

I tako, izražavajući Sebe Božanstvenog, sebe boga, korak po korak se manifestira obilje vašeg života. A ono nije nužno porsche ili skupa bunda: ono je osjećaj ispunjenosti blagoslovima života i imanje svega što je potrebno da se živi i dijeli.

Da, znamo da ovo možda zvuči čudno u ovim nevjerojatnim vremenima, ali…. i ta vremena služe da se čovjek trgne iz automatičnih koma u koja je uvođen stoljećima i osvijesti Sebe, i svoju ljepotu stvaranja. Pa kad tako učini jedan, drugi, peti, stoti…. kad tad će doći kroz igru prostor-vrijeme kontinuuma točka u kojoj će društvo ponovo stvarati iz svoje strasti i ljubavi, i tako živjeti u nekim lijepim rajskim vrtovima. A pioniri koji to čine sada, razgrčući blata svojim svjetlom lotosa, utiru put sretnom svijetu u sebi i oko sebe sad, a globalnije opet jednog dana. rEvolucija ljepote iznutra čini mogućim u fizičkoj stvarnosti taj napredak.

 

Dea Devidas

– Čitam karte i pišem o tome što pokazuju i govore. U ovoj inkarnaciji, od svoje pete godine ih proučavam – vizualno, filozofski, simbolički, astrološki, mitološki… ezoterno i egzoterno. Prakticiram jogu, tehnike disanja, meditaciju… život u trenu i u toku, ponekad uz pehar čaja, a ponekad uz kalež vina. Osim s kartama, vrijeme provodim s obitelji, mačkama i stablima.

 

Više na: elementi.space

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.