parallax background

Nema kompromisa jer Duša ne pristaje na srednja rješenja

heljdina kaša
Heljdina kaša s džemom od pečenih šljiva
18. rujna 2022.
xavier rudd
Australski kantautor i multi-instrumentalist Xavier Rudd dolazi 18. listopada u zagrebačku Tvornicu kulture
19. rujna 2022.

 

To znamo dugo, ali sada je došlo – i u praksi. Frekvencija je takva da – sve što je poluistina, ne sasvim utemeljeno u srži vašeg Bića – se ruši.

Više ne pale stari sistemi razmišljanja i djelovanja tipa radite posao od kojeg vam je muka i potajno maštate o nečemu drugome, pa onda kada nađete novi posao date otkaz na starom… Ne… Svijest manifestira istinsku želju duše – u scenariju stvarnosti to izgleda tako da „dobijete otkaz“ (a zapravo ste ga dali, tj. stvorili u trenu u kojem ste „digli ruke“ tj. povukli srce iz njega)… Ili isto s partnerima, prijateljima… Ne, ne: sve se okreće. Kao što znate, Majka Zemlja polako mijenja svoje ROTAcije. A znate kako je kada se sve vrti, trese i okreće – ostaje ono najstabilnije. Ono utemeljeno u suštini svrhe vašeg postojanja ovdje i sad, ono stvoreno iz srži vaše Duše – Jedne, a opet Jedinstvene.

kompromis

Zbog toga, pustite. Ne možete milimetar promijeniti od svoje Istine. I sada to izlazi na vidjelo, više nego ikad: Manifestacija je dogovorena. Blagoslovite naglosti i promjene u svim sferama života, bez obzira što ih ne razumijete. Ostanite mirni, znajući da je ovo vrijeme Slavlja: nema kompromisa, i Ostvaruje se Suština svakog od nas.

Kompromis ne usrećuje. To je pristajanje na „srednje rješenje“, što je kao da pristanete na pola zadovoljnog sebe. A duša, kao što znate (osim ako nisu odabrane druge lekcije) hoće Cjelovitog Sebe, u iskustvu tijela (što je Izazov najveći, zbog gustoće). Tako da ne pristaje na poluistine, poluodnose, ništa pola – jer je ona Cijela. Zato gledamo, Očima Svjetla, kako se manifestira naša Istina, bili je svjesni ili ne.

I usudimo se – okrenuti stranicu svog života i promijeniti poglavlje. U oCjelovljenje. Pa neka u rušenju, u miru otpadne sve što nismo mi, a iz pepela izroni ono što je bilo vrijedno preživljavanja: mi u novom ruhu, brand – Suština.

 

Dea Devidas

– Čitam karte i pišem o tome što pokazuju i govore. U ovoj inkarnaciji, od svoje pete godine ih proučavam – vizualno, filozofski, simbolički, astrološki, mitološki… ezoterno i egzoterno. Prakticiram jogu, tehnike disanja, meditaciju… život u trenu i u toku, ponekad uz pehar čaja, a ponekad uz kalež vina. Osim s kartama, vrijeme provodim s obitelji, mačkama i stablima.

Izvor: elementi.space

 

Foto: Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.