parallax background

Nađi način da živiš svoje snove

petra sever
Kako postići svjež i prozračan no-make up makeup look
17. ožujka 2021.
pocket palma
Synth pop senzacija Pocket Palma dalekim poljupcima najavljuju novi album
17. ožujka 2021.

 

Koliko često se osjećaš kako te situacija u kojoj se nalaziš ne ispunjava, ne nadahnjuje, guši i ne da ti da budeš ono što uistinu jesi, koja u tebi izaziva tugu i nezadovoljstvo…?

Radilo se o poslu koji obavljaš, a ne voliš ga, o ljudima koji te okružuju, a nisu dobri za tebe ili pak o vezama koje su toksične… Koliko često ispunjavaš tuđa očekivanja ne misleći pritom na sebe i svoje istinske želje, a koliko često ti imaš očekivanja od drugih pa se na kraju razočaraš…?

Ja sam se nebrojeno puta tako osjećala, sve do nedavno kada sam odlučila zakoračiti u skroz novo poglavlje života…

U trenutku kada izađeš iz prividno sigurne zone otvaraju se vrata za nove svjetove!

slijediti snove

U životu treba raditi ono što voliš, bez obzira što to bilo i ne pristajati na ništa manje od toga! Slijedi svoje snove jer oni su svrha tvoga postojanja! Ma koliko ti se nekada činilo utopijski da bi se moglo živjeti od svojih strasti i/ili hobija – idi za tim jer je sve moguće!

Okruži se ljudima koje voliš i koji vole tebe, koji te ispunjavanju, koji u tebi ostavljaju samo pozitivne emocije nakon druženja s njima! Cijeni svoje vrijeme i pazi kome ga poklanjaš jer ga ne zaslužuju svi… Sanjari, voli, budi u ovome trenutku i ne skidaj osmijeh s lica, jer doista otvara mnoga vrata…

 

Foto: Pexels

1 Comment

  1. Ivana napisao:

    Rijeci koje pogadaju bit postojanja covjeka, biti sretan u svakom smislu te rijeci! Odlican clanak, kad bi ga svatko procitao i razmislio o tim rijecima -svijet bi bio ljepse mjesto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.