parallax background

Omiljeni synth pop dvojac pocket palma upotpunit će ljeto pjesmom More

tjelovježba
7 vrsta tjelovježbe koje možete izvoditi kod kuće
2. srpnja 2021.
dea devidas
Kako ostati svijetao i čist u današnjem svijetu?
3. srpnja 2021.

 

Omiljeni synth pop dvojac pocket palma upotpunit će vaš ljetni “starter pack” pjesmom stvorenom za dugo, toplo ljeto – “More”!

“More je pjesma nastala prošle zime, što je pomalo ironično s obzirom na tekst i vibru pjesme, ali u trenucima nam je nedostajalo ljeto i toplina koju ono nosi, pa smo odlučili maštati o odlasku na more. U suštini se radi o beatu inspiriranom chillwaveom, što je zapravo savršen zvuk za ovakvu tematiku i nadamo se da će svima pasati uz uživanje na plaži, kao što paše i nama.” –  ispričali su Anja i Luka.

Neodoljivu pjesmu prati i morska razglednica koju su snimili i režirali Matea Bakarić (@oprrosti) i Ivan Leš (@korovles), a montažu potpisuje pocket palma:

“Naravno, ideja za spot je bila vrlo očita: ljetovanje. Nakon što nam se milijun planova za odlazak na more izjalovilo, slučajno se dogodio vikend u Istri gdje je spontano nastao ovaj spot.”, rekli su Anja i Luka, a detalje iza spontanog snimanja otkrila je redateljica Matea Bakarić:

“Inicijalno nismo trebali snimati spot, ali našli smo se u Istri na rođendanskom vikendu i spontano počeli snimati scene. Nije nam dugo trebalo da shvatimo da moramo nastaviti budući da je sve bilo tako fotogenično i idealno za uprizoriti tu pjesmu. Jako smo sretni da imamo ovo divno iskustvo iza sebe i da smo ga podijelili upravo s Anjom.”

more pocket palma

Spakirajte ljetnu odjeću, sunčane naočale na glavu, SPF na kožu i obavezno streamajte “More” na svim digitalnim servisima.

 

Intervju s pocket palmom možete pročitati ovdje.

 

Comments are closed.