parallax background

Rasti s nama: #budidobro voli Jovanu, Anitu i Vladimira

4. rujna 2020.
UM
joga za lice
Face yoga challenge: Vježbamo jogu lica s Ivanom Crnčić
4. rujna 2020.
liječenje anksioznosti
Pasiflora – alternativa ili paradigma u liječenju anksioznosti?
4. rujna 2020.

 

Dragi dobri ljudi, danas vam predstavljamo novu #budidobro rubriku RASTI S NAMA..

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo s Jovanom, Anitom i Vladimirom.

RASTI S NAMA: #budidobro

@zh.o.z.i.

IG profil zh.o.z.i. opisali bismo kao poeziju u slikama. Već na prvi pogled jasno je da Jovana nema nikakve sličnosti s ostalim posebnim ženama. Ona gleda dušom i priča očima dok otkriva put duše i izučava aromaterapiju kojoj je godinama vjerna.

U svijetu jedne žene, kćerke, mame i supruge slova se nekad lako rađaju u priče, prateći osjećaje koje njeguje u sadašnjosti. Vesele ju svjetlost, ljubav i dvojica dječaka – sin i suprug. Voli disati i sanjati, a sigurni smo da ćete i vi kroz njene fotografije sanjati širom otvorenih očiju.

rasti s nama

@zh.o.z.i.

rasti s nama

@zh.o.z.i.

rasti s nama

@zh.o.z.i.

@simplicity_with_anniedecor

Svaki put kad posjetimo IG svijet Anite Radić pitamo se može li ljepše od ovoga. Ako ste u potrazi za zen kutkom, jednostavnošću ljepote življenja i ako volite cvijeće, Anita će vas oduševiti. Opušteno i potpuno neopterećeno njen mood preplavljuje sva vaša osjetila, dok ju naposljetku ne osjetite u duši. Ovdje zaista živi magija.

anita radić

@simplicity_with_anniedecor

anita radić

@simplicity_with_anniedecor

anita radić

@simplicity_with_anniedecor

@boynamedvladimir

Vladimir zna da svakoga trena imamo priliku izabrati misli kojima ćemo bojati vlastiti svijet, a on tako vješto koristi paletu životnih boja, da naprosto želite upasti u njegov film. Kao što svijet treba svakoga od nas, tako i mi trebamo ovog dječaka. Zna on i da je sve refleksija pa i to što mi vidimo lijepo u njemu govori nešto i o nama.

vladimir tintor

@boynamedvladimir

vladimir tintor

@boynamedvladimir

vladimir tintor

@boynamedvladimir

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.