parallax background

Rasti s nama: #budidobro voli Sandru, Zaru i Antonellu

joga lica
Face yoga challenge: Vježbamo jogu lica s Ivanom Crnčić
18. rujna 2020.
bereginie
Marina Marjanović: Bereginie su univerzalna ženska energija
18. rujna 2020.

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo sa Sandrom, Zarom i Antonellom.

RASTI S NAMA: #budidobro

salty_air

Kada bismo morali samo s jednom rječju opisati Sandrin instagram feed bila bi to riječ ljepota. Naravno, imamo i druge riječi za njega, poput inspirativno, nadahnuto, bajkovito, smirujuće. Sve bismo to mogli zaokružiti i spremiti u jedno veliko srce i nazvati ga Ljubav, jer mi smo se zaljubili u Sandrinu vizualnu priču.

sandra roce

salty_air

sandra roce

salty_air

sandra roce

salty_air

zarahrvatin

Zara je Sunce i Mjesec, vizualna umjetnica i zaljubljenica u prirodu. Uz predivnu estetiku i motive poput zemlje, kristala, neba, tarot karata, za koje znamo da i samu Zaru inspiriraju, uvjereni smo da ćete s radošću posjećivati njen vizualni dnevnik. Možda baš probudi i u vama želju da živite više u konekciji s prirodom i samim sobom.

zara hrvatin

zarahrvatin

zara hrvatin

zarahrvatin

zara hrvatin

zara.hrvatin

lutajuca.knjiga

Vjerujemo da ste u šetnjama Zagrebom zamijetili šarmantne poruke koje nam ostavlja Antonella Šantek, umjetnica koja se nalazi iza umjetničke intervencije i projekta Lutajuća knjiga. Nije tajna da se Budi Dobro, knjige i kreativnost vole pa možemo i javno otkriti da imamo crush na šarmantne paste upove istrganih stranica knjiga oslikanih inspirativnim porukama za um i dušu. Ako niste u prilici upijati ovo blago u šetnji, na njenom profilu uvijek možete uroniti u jedan sasvim novi svijet i probližiti se sami sebi.

lutajuća knjiga

lutajuca.knjiga

lutajuća knjiga

lutajuca.knjiga

lutajuća knjiga

lutajuca.knjiga

 

Izabrala Indira Juratek. 

Dosadašnji izbor inspirativnih Instagram profila možete pogledati ovdje. 

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.