melvita budi dobro

START ORGANIC – zajednički projekt Melvite & Budi Dobro

 

U namjeri da se ljude potakne na ekološki, svjestan i feelgood život, nastala je ideja da se kozmetički brend Melvita i lifestyle brend Budi Dobro povežu u zajedničkom projektu – START ORGANIC.

START ORGANIC je projekt za korak prema prirodnom odabiru, kojim se želi pokazati kako uz malo ulaganja svatko može početi ekološki prihvatljiv način života i štititi planet, a da se pritom i dobro osjeća.

Ususret Danu planeta Zemlje, voljeli bismo otvoriti ovu važnu temu, odnosno, progovoriti o štetnosti sastojaka kozmetičkih proizvoda i ambalaže na okoliš, kao i masovne proizvodnje pamuka, o tome kako nepovoljno utječu na biodiverzitet, ali i na zdravlje ljudi.

melvita

Melvita, francuski brend organske kozmetike, već nekoliko mjeseci u Hrvatskoj provodi projekt “Moja eko odluka”. Do sada su paketima organske kozmetike nagrađivali publiku na društvenim mrežama kada su god podijelili svoju eko odluku – od pješačenja, izrade ukrasa za kuću od recikliranih materijala, preko zdravih obroka i organskih materijala njihovih odjevnih kombinacija…

Brend Melvita se trudi biti svijetao primjer u beauty svijetu – Melvita otkupljuje sastojke od lokalnih uzgajivača, sudjeluje u izgradnji i održavanju kolonija pčela, smanjuje otpad kada je ambalaža u pitanju, ne koristi štetne kemijske sastojke u proizvodima.

S druge strane, holistički lifestyle portal Budi dobro, zajednica posvećena zdravlju duha i tijela, svakodnevno kreira sadržaj koji čini da budemo dobro – bilo to kretanje, meditiranje, kuhanje ili uživanje u umjetnosti i ljepoti – sve što doprinosi boljem i svjesnijem životu može naći svoje mjesto na portalu.

Osim informiranja zajednice o ekologiji te promicanju zelenog života u prirodi, Budi Dobro ima i vlastiti merche bijelih afirmacijskih majica od organskog pamuka kako bi se potaklo ljude na smanjenje količine odjevnih komada. Naime, bijela T -shirtica je simbol capsule garderobe uz čiju pomoć možemo transformirati stil od sportskog, casual do poslovnog stila, ukoliko ju se kombinira s odijelom.

Iza Brenda Budi Dobro nalazi se Indira Juratek, osnivačica i urednica portala Budi Dobro, life coach savjetnica, ekologinja s diplomom PMF-a, vlasnica i dizajnerica brenda afirmacijskih majica od organskog pamuka BUDI DOBRO te SoulMade nakita od kristala Zoe te renomirana kolumnistica na portalu Journal.hr. Indira se prošle godine s obitelji preselila na selo te svojim primjerom pokazala da zaista i živi slowliving za koji se već godinama aktivno zalaže.

indira juratek

START ORGANIC – zajednički projekt Melvite & Budi Dobro

Brendovi su spojili osnovne proizvode za njegu lica i tijela s majicom u jedan promo set, dok se u drugom nalazi nezaobilazna T-shirtica i dva osnovna proizvoda za njegu – cvjetna vodica i suho ulje za tijelo, lice i kosu.

OTKRIVAJUĆA ORGANSKA NJEGA  I ORGANSKA MAJICA CHOOSE TO SHINE – MELVITA & BUDI DOBRO

Melvita kao brend organske kozmetike udružila se s brendom Budi dobro i tako je nastao spoj održive mode i održive ljepote. Odaberite biti svijetao primjer odgovornog estete – CHOOSE TO SHINE.

Kad spojite ljubav i nježnost prema vlastitom tijelu i prema planeti, rodi se posebna povezanost i harmonija. Odaberite biti dobar primjer blistave ljepote, stila i odgovornosti prema vlastitom tijelu i svijetu koji nas okružuje. Spoj organske mode i ljepote je ekološka odluka zbog koje će vaša prirodna ljepota još više doći do izražaja.

Organski materijali svevremenskih slow fashion komada i održiva kozmetika koja čuva prirodnu ljepotu i ravnotežu ekosustava, idealan je početak za posve novi pristup ritualima uljepšavanja. Zaogrnite se kapljicama čiste prirode, a svoj modni odabir začinite majicama od organskog pamuka. Choose to shine i zablistajte snagom prirodne ljepote.

melvita

U SETU SE NALAZE:

Najbolje od Melvite:

– Nježni uljni gel za čišćenje, 30 ml
– Cvjetna vodica Ruže s raspršivačem, 28 ml
– Slasni učvršćujući piling za tijelo, 30 ml
– Iznimno zlatno ulje, 15 ml

Ženska T-shirt majica kratkih rukava s natpisom CHOOSE TO SHINE

– Tkanina od 100 organskog % pamuka. Okrugli izrez.

– S prednje strane print s afirmacijskom i statement porukom.

– Dolazi u veličinama S, M i L.

melvita

LUKSUZNA ORGANSKA NJEGA I ORGANSKA MAJICA CHOOSE TO SHINE – MELVITA & BUDI DOBRO

U SETU SE NALAZE:

Luksuzni organski set iz Melvite:

– Cvjetna vodica Ruže s raspršivačem, 200 ml
– Iznimno zlatno ulje, 50 ml bez raspršivača

Ženska T-shirt majica kratkih rukava s natpisom CHOOSE TO SHINE

– Tkanina od 100 organskog % pamuka. Okrugli izrez.

– S prednje strane print s afirmacijskom i statement porukom.

– Dolazi u veličinama S, M i L.

melvita

melvita

Ovo je tek mali početak na hrvatskom tržištu koji spaja organski način života, ljubav prema sebi i planet u jednu cjelinu.

Još detalja o projektu START ORGANIC možete pročitati i na stranicama Melvite. 

 

Foto: Nataša Rajčević 

2 Comments

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.