Kozmički ritual Svete Noći – Znanje obilja

Kozmički ritual Svete Noći – Sila i strast
28. prosinca 2022.
Kozmički ritual Svete Noći – Ljepota harmonije
30. prosinca 2022.
 

Stvarajući svoju stvarnost, mudro je jednom godišnje napraviti izniman ritual koji kroz posebne dane u ciklusu utiskuje energiju za cijeli novi Krug Godine. Postoji period u godini, koji počinje 24.12., poznat kao vrijeme Svetih noći: tada su zvjezdani portali na poseban način povezani sa Zemljom i njezinim stanovnicima svih kraljevstva – biljnog, životinjskog i ljudskog.

Na Badnjak smo započeli s Ritualom i energijom Ovna. Više o Ritualu i kako ga provesti pronađi ovdje.

25. prosinca, radili smo s energijom Bika.

26. prosinca, radili smo s energijom Blizanaca.

27. prosinca, radili smo s energijom Raka.

28. prosinca, radili smo s energijom Lava.

 

29. 12. Znanje obilja - Djevičanske afirmacije

Probuditi Djevicu u Sebi znači Aktivirati onu energiju koja čini da, što predanije slušamo svoj unutarnji glas, to ostvarujemo više cjelovitog uspjeha. Osim toga, ova vibracija probuđena u nama donosi uspjeh u poslovnim pothvatima, privlači obilje, jer zna ideje pretvoriti u stvarnost, budi umijeće upravljanja u nama, pozlati sve što dodirne te širi spektar naših prirodnih talenata, osvještavajući ih i praktično primjenjujući.

Ona, također, aktivira vještinu stvaranja na najefikasniji mogući način, budi mudrost zahvaljujući kojoj se čovjek vješto snalazi u svakoj situaciji te nosi samopovjerenje i čini nas pouzdanima te odgovornima i u najzahtjevnijim fazama života i posla. Djevica u nama nas čini podržavajućima prema sebi i cijelome svijetu, spremnima pružiti pomoć kada je zatraženo; daje nam odlučnost i upornost zahvaljujući kojima izdržavamo do kraja te pruža stabilnost životnog ritma i smiren pristup stvarima. Ova divna snaga u nama prosvjetljuje naš um točno prevodeći simbole nesvjesnog, pruža fokus i nosi znanja iz unutarnje tišine. Sigurno nas sigurno uvodi u unutarnji svijet gdje otkriva odgovore na sva pitanja, oplemenjujući nas tako dubokim razumijevanjem Sebe i Života te hrabrošću da ostvarimo ideale - budi našeg unutarnjeg Mentora.

 

Djevičanske afirmacije

Ja jesam brzina i mir Uma.

Ja jesam marljivost.

Ja jesam uvid istine.

Ja s lakoćom organiziram Život.

Ja jesam Red i unosim red u sve oko sebe.

Ja pozlatim sve što dodirnem.

Na što god pomislim, materijalizira mi se kao obilje radosti i novca.

Što više slušam sebe, to živim u većem duhovnom i materijalnom obilju Svjetla.

Ja svaki posao kojeg radim, učinim uspješnim: meni uspijeva sve čime se bavim.

U svemu lako pronalazim i stvaram povoljne prilike.

Ja privlačim obilje.

Zahvalna sam na širokom talentu prirodnih darova.

Sa svakom se životnom situacijom nosim kompetentno.

Prema ciljevima napredujem čvrstom odlučnošću.

Stoga kada 29.12. na svoje Drvce stavljamo znak Djevice – po mogućnosti svijetlozelenosivkaste boje, jer je to kabalistička boja Djevice - afirmiramo sve dobiti koje nam naša unutarnja Djevica nosi. Stavljamo čarobnu traku (nit) koju možemo nacrtati vijugavo, tj. valovito (kao zmiju ili spiralu DNK) i to na položaju Djevice na stablu, a to je: ako zamislimo svoje drvce (gledano sprijeda, dakle doslovno ispred sebe tako kako smo nacrtali) kao malog čovječuljka, kojemu je vrh glava a korijen noge, procijenimo gdje bi čovječuljku bio pupak, a gdje desni lakat. I dijagonala, valovita dijagonala svijetlozelenesivkaste boje koja spaja pupak i lakat je spirala Djevice. Za dodatnu aktivaciju, možemo nacrtati runu konstrukcije Manaz ili Jera ili koja nam odgovara te staviti Merkurovu mantru.

 

Vježba: Čarobna lampa

Opustite se i zamislite kako sjedite na tlu, usred bogatog pšeničnog polja. Povukli ste se tamo da se u miru osamite. Sjedite tako u svojoj meditaciji dijeli dan, i cijelu noć, dišući u sebe svjetlost sunca, pa zvijezda. Pred zoru, obratite pažnju na sjaj pšenice oko sebe.... pogledajte neku vlat koja vas najviše privlači i uzmite je.... pogledajte u snop i vidite kako od njega nastaje vaša lampa obilja, vaša čarobna lampa istine... ona nosi vaše spoznaje, vaša znanja i vaš je vodič te čarobni štap u blagoslivljanju poslova da donesu plodove i uspjeh. Zapamtite je u svojoj svijesti i koristite kao astralnu pomoć u budućim poslovima, blagoslivljajući ih vlatom svoje pšenice/lampe istine.

 

Dea Devidas

Autorica Elemenata i najčitanija hrvatska spisateljica duhovne literature

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.