the siids

The Siids live verzijom Moments of Laughing najavili ekskluzivno vinilno izdanje albuma Brutalist

 

Izvrstan riječi electro-rock duo The Siids objavili su video za ogoljenu live verziju posljednjeg singla „Moments of Laughing“ s hvaljenog i nagrađivanog albuma Brutalist.  

Pjesma je aranžmanski vraćena na svoj početak u oblik u kojem je i nastala. U minimalističkom aranžmanu glasa klavira i gitare te prekrasnoj vizualnoj kulisi riječkog Palazzo Modello The Siids nas još jednom vode na novo emotivno putovanje.

Za režiju videa uživo i ovog puta je zaslužan njihov dugogodišnji suradnik Bojan Kukuljan (Neon Studio), dok je za audio zapis i miks zaslužan Darko Terlević.

Video „Moments of Laughing“ najava je vinylnog izdanja albuma „Brutalist“, a koja je najavljena za 20.3.2021. Nakon rasprodane CD naklade, Brutalist LP u ekskluzivnom limitiranom izdanju od samo 300 komada je nešto što svi poznavatelji dobre glazbe ne žele propustiti.

Intervju s Darkom i Stanislavom možete pročitati ovdje. 

 

Foto: Kristijan Vučković

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.