besplatne radionice

Besplatne online radionice “Bezbroj razloga za sreću”

 

U izolaciji kojoj smo se silom prilika našli nikome nije ugodno. Nervoza, dosada, nevoljkost uzimaju maha i upravo zbog toga portal Inkubator sreće pokreće pilot projekt ” Bezbroj razloga za sreću” POTPUNO BESPLATNIH radionica koje vode naše suradnice kako bi ti sve ovo olakšali i pomogli ti da radiš na sebi.

Aleksandra Ivanac mag. obrazovanja, life coach i stručnjakinja za komunikacije kroz savjete za bolju organizaciju vremena i komunikaciju s ukućanima pomoći će svojim znajem i 25-godišnjim iskustvom.

Ivka Armanda Todorović, vlasnica Body&Emotion centra Angels pomoći će ti u večernjim satima kroz plesne radionice buđenja ženske energije i seksualnosti pomoći će da uz lagane meditativne plesne pokrete isplešeš svoje emocije.

Nataša Vrsaljko Alić, bussines &life coach obraditi će teme kako se umiriti, kako umiriti tijelo, kako emocije, kako misli i kako upravljati svojom energijom.

besplatne radionice

Dina Balić, bussines i life coach te trenerica za osobni razvoj i razvoj potencijala uvesti će nas u svijet osobnog razvoja putem crtanja i konkretnih tehnika za razvoj osobnih potencijala.

Helena Fjorović, vlasnica Linea snella centra jug, majstorica sretnog življenja pripremila je radionice o zdravim mislima, zdravoj prehrani, zdravijem načinu života.

Danijela Medaković, urednica portala Inkubator sreće, EFT praktičarka, Points of you praktičarka i NLP master opustiti će te i voditi kroz ove alate.

Radionice se održavaju svakoga dana s početkom u petak 27.3.2020. i svakoga dana će biti u različitim terminima s različitim predavačicama. Ovisno o predavačicama traju od 45 do 90 min tako da ćeš svakoga dana dobiti na mail link na koji ćeš se spojiti s detaljnim uputama kada i što točno trebaš pripremiti.

Sudjelovati može 100 sudionica, a svoju prijavu pošalji na info@inkubatorsrece.com

 

Izvor: inkubatorsreće.com

Foto: Unsplash, Pexels

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.