parallax background

Food blogerica Doris Valković izdala je novu kuharicu “30 do 30”

11. lipnja 2022.
kreativnost
Kako pripremiti svoje biće za kreativnost, nove ideje i ciljeve
11. lipnja 2022.
domaći sladoled
Sladoled od borovnica i tahinija u cornflakes “kornetu”
12. lipnja 2022.

 

Doris Valković, food i gastro blogerica te autorica na Budi Dobro, poznatija iza imena i bloga Foodoris, nedavno je izbacila svoju novu digitalnu kuharicu – “30 plant-based recepata do 30 minuta” ili skraćeno “30 do 30”.

U kuharici se mogu pronaći jednostavni veganski recepti za slana jela. Također se u kuharici nalaze recepti za razne dresinge i umake, ali i savjeti za kuhanje.

Recepti su zbilja raznovrsni, od juha, bogatih salata, šarenih zdjela, tjestenina i rižota pa sve do pizze, sendviča i rolica. Inspirirani su putovanjima, ali i tradicijom. Za svakoga ponešto ili za ponekoga sve ☺️ Ipak, vjerujemo da će za veliku većinu svi recepti biti prilično primamljivi i ukusni.

doris valković

„Kao i u sve što radim, i u kuharicu sam dala sebe. Sama sam je kreirala od početka do kraja te zbilja predstavlja mene, moje kuhanje i ideje. Nadam se da će vam se svidjeti.“ – govori Doris.

doris valković

Cijena pojedinačne kuharice iznosi 60 kn dok je cijena kompleta prve, “Biljni užitak” i druge, “30 do 30”, kuharice 90 kn. Kupnjom kompleta dobit ćete preko 70 recepata.

Kuharicu, kao i komplet, možete kupiti klikom na link: https://foodoriss.gumroad.com ili mi se javiti na email foodoriss@gmail.com ako želite kupiti uplatom na račun.

doris

doris

doris valković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.