matija hiršman

Kreativna Matija Hiršman s nama je podijelila ideje za najljepši blagdanski stol

 

Uskrs je pred vratima, a kao i svake blagdane i ovaj želimo naš dom posebno ukrasiti. Uz tradicionalno farbanje pisanica, naš prostor možemo pretvoriti u pravu malu bajku.

Kreativka i dekoraterka Matija Hiršman, koja se nalazi iza popularnog Insta profila Lulu Art podijelila je s nama svoje kreativne i cvjetne ideje kako imati najljepši Uskrs.

uskrs dekoracije

Matija od cvijeća preporuča prave proljetne ljepotice poput anemona, ranunkula, frezija i tulipana u kombinaciji sa svevremenskim eukaliptusom.

“Umjesto u vaze cvijeće sam stavila u stare čajnike. Od detalja sam dodala keramičke zečeve, plastična jaja, mahovinu, drveni pladanj. Tkaninu za ubruse kupila sam u Tediju i omotala ih baršunastom vrpcom uz dodatak cvijeća.” – govori nam Matija.

uskrs dekoracije

uskrs dekoracije

matija hiršman

U dekoriranju prostora nikada se nemojte ograničavati na očekivane ukrase, jer kako sama Matija kaže “Ono što se meni najviše sviđa je viseća instalacija iznad stola koja je zapravo koš za smeće u koji nikada nisam imala srca baciti išta što bi ga moglo zaprljati. Uvijek sam ga vidjela kao viseći ukras, a sad sam ga napokon i iskoristila. Ispreplela sam po njemu cvijeće i lagano učvrstila tankom cvjećarskom žicom te učvrstila strunom iznad stola.”

uskrs dekoracije

uskrs dekoracije

Za one koji vole jednostavniju priču, Matija ima ideju kako uz bijele i zlatne tonove dobiti maksimalni efekt.

uskrs dekoracije

uskrs dekoracije

Vjerujemo da će vas ove fotografije inspirirati i motivirati da i sami ove godine Uskrs provedete u najljepše dekoriranom domu kojeg možete zamisliti. Sretno.

Za više inspiracije posjetite Matijin Instagram Lulu Art. 

 

Foto: Hirsch Studio

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.