parallax background

Ovogodišnje Kupske noći u Sisku donose glazbeni spektakl, kulturne poslastice, gastro raj te tradicionalnu Šikljadu i Kupsku alku

Iskustvo (ne)prijatelj
23. kolovoza 2023.
izvor
ZEN tarot – Izvor
24. kolovoza 2023.

 

Ljeto u Sisku nikad nije bilo uzbudljivije. Svi ste pozvani na nezaboravnu avanturu na obali predivne rijeke Kupe, u centru grada koji plovi u zagrljaju tri rijeke, na najiščekivaniju manifestaciju – Kupske noći.

Ovogodišnje Kupske noći donose vam: glazbeni spektakl, kulturne poslastice, gastro raj i tradicionalnu Šikljadu i Kupsku alku.

Kupske noći 2023 donose glazbeni spektakl

Prepustite se trodnevnom ritmu uz izvrstan glazbeni program:

U petak, 25. 8. 2023. pozornicu zauzimaju indie rock senzacija i regionalne glazbene zvijezde Buč Kesidi, sjajni Porto Morto koji donose svoj jedinstveni portopop zvuk (mix rocka, progresivnog popa i indie elektronike) te treće izdanje Pulsea u sklopu Kupskih noći gdje će uz Omara kao domaću snagu elektroničke scene, nastupiti vrhunski Ilija Rudman i Pytzek (Mario Kolonić).

Subota, 26. 8. 2023., donosi uživanje, plesanje i pjevanje na otvorenom uz koncerte Vojka V i Stampeda te zagarantirani plesnjak do zore uz DJ-a Maria Kovača.

U nedjelju, 27. 8. 2023., vas očekuju sjajni koncerti iznimnog i nagrađivanog glazbenika Ivana Grobenskog te koncert legendarnog Urbana & 4.

Bogat kulturni program na ovogodišnjim Kupskim noćima

Puls grada Siska ćete osjetiti kroz bogat kulturni program za sve generacije koji će se kroz tri dana odvijati na obali Kupe: dvije predstave suvremenog cirkusa dnevno u sklopu Kulturnog uličnog festivala u organizaciji cirkuskog kolektiva Cirkorama i animacije za djecu u prijepodnevnom terminu. Očekuje vas i zabavni park na zelenoj površini kod sisačkog Granika i Malog kaptola. Tu su i Šikljada, slavna utrka kupskih čamaca i Kupska alka, viteška igra na rijeci. Pogledajte adrenalinsku utrku i podržite naše lađarice i lađare te navijajte za najspretnije na valovima Kupe.

I ove godine u pješačkoj zoni čeka vas noćni market gdje ćete moći kušati raznolike delicije lokalnih proizvođača, kupiti suvenire i odjevne predmete, pronaći antikvitet za sebe, ali i različite potrepštine koje proizvode lokalni OPG-ovci. U gastro kutku na Šetnici ćete utažiti glad uz neodoljive street food specijalitete i ugasiti žeđ na šankovima koje nam ove godine donosi ŠRC Ugostiteljstvo.

Doživite #OnajSjajNaObali: sjajno društvo, prekrasna atmosfera i ljubazni domaćini, Grad Sisak i Turistička zajednica grada Siska, zajedno s vama stvaraju nezaboravne trenutke na Kupskim noćima.

Stoga, pripremite se na vrijeme za najljepšu manifestaciju u regiji i rezervirajte taj zadnji vikend u kolovozu. Okupite svoje prijatelje i obitelj i zabavite se na obali Kupe. Otplešite ljeto na rijeci i vidimo se na Kupskim noćima.

Foto: Zoki Foto from Unsplash

 

Foto: PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.