maja posavec

Mekana ljepota Maje Posavec “Bye bye Saturn” dobila je video i vinilno izdanje

 

Glazbenica i glumica Maja Posavec u travnju je predstavila svoj dugoočekivani studijski album “Bye bye Saturn”, a ovo unikatno glazbeno izdanje od danas je dostupno i na ploči.

“Album je na digitalnim servisima izašao proljetos. Sada imamo i ploču koja je predivna. Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Nedavno sam bila na filmskom festivalu u Karlovim Varyma na premijeri filma ‘Zbornica’, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag.”, ispričala je Maja.

Vinilno izdanje albuma prati i spot za istoimeni singl “Bye bye Saturn” na čije se lansiranje malo čekalo:

“Istina je da sam naprosto zakasnila. Bilo je hektično proljetos i nisam stigla napraviti sve planirano tako da je spot dočekao jesen. . Ipak, dobro je što spot izlazi uz objavu ploče. Cijelu godinu izlazi taj Saturn, i ne prestaje se pozdravljati s manjim ili većim preprekama i odgađanjima . To je sve u njegovom stilu, i zato još koji puta ‘Bye Bye Saturn’ , ali on odlazi kad dođe vrijeme, i ni minutu prije, mogu ja pjevati….”, otkrila je Maja te nastavila:

maja posavec

“Spot smo snimali smo u kazalištu Trešnja, po zamisli Tomislava Šobana, snimatelj Damian Nenadić, majstor svjetla Martin Šatović te vizažist Pavao Kantor i ja. Kasnije je u montaži čudo napravila Ivana Perčinlić. Odlični suradnici i kolege kojima sam zahvalana jer me podrže i kad ja skoro odustanem. Hvala i Kazalištu Trešnja, bilo je lako vratiti se na scenu na kojoj sam toliko puta igrala jednu od najdražih predstava Vis Životinje.”

Ploča “Bye bye Saturn” u prodaji je dostupna po cijeni od 149 kuna u Aquarius Music Shopu, u svim boljim glazbenim trgovinama i na www.cedeterija.com.

Koncertna promocija albuma koja trebala se održati 14. studenog u zagrebačkoj Laubi odgođena je na 30. siječnja, a ulaznice su dostupne u sustavu Entrio. Više informacija potražite na Facebook eventu.

 

Naš intervju s Majom Posavec možete pročitati ovdje. 

 

 

Foto: Vesna Zednik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.