Nina Kraljić o univerzalnoj povezanosti u novoj pjesmi ‘Mi’

24. svibnja 2019.
springerica
Što nas čeka na Springerici – novom art pikniku u gradu
23. svibnja 2019.
zašto spavamo
Knjiga Zašto spavamo nudi nova znanstvena otkrića za kvalitetniji život
24. svibnja 2019.

‘Sve što jesam, sve što nisam – mi smo. Nitko koga znam – a svi smo.’

“Pjesma ‘Mi’ priča o univerzalnoj povezanosti svih nas, briše razlike, stvara osjećaj mira u nemiru kojeg kao pojedinci često osjećamo. Pokazuje nam da nikad nismo sami, a s druge strane nosimo posebnost i individualnost. Neizmjerno sam zahvalna Ines Prajo i Arjani Kunštek na još jednoj predivno napisanoj pjesmi i Tihomiru Preradoviću s kojim osjećam maksimalnu slobodu u stvaranju anražmana i izričaju.”, rekla je Nina Kraljić o pjesmi.

Pjesmu prati emotivan spot s Nininog, do sada najvećeg samostalnog koncerta održanog krajem ožujka u Tvornici kulture, a sanjivoj je atmosferi pridonio i dječji zbor Zagrepčanke i dečki.

Spot pogledajte na linku:

“Djeca su istina i povezanost sa samima sobom, zaigranost i emocija – nešto što uvijek nastojimo očuvati u sebi. Stoga smo ih pozvali da zajedno s nama pjevaju mantrični refren. Ostvarila mi se tako još jedna velika želja da moj glas bude uz predivnu djecu od koje mi možemo stalno učiti i da napravimo aranžman gdje će jednostavnost i čistoća izraza biti u prvom planu. Pjesma ‘Mi’ u meni stvara vrlo emotivnu reakciju, ne samo zato što je duboka u jednostavnosti, već i zato što spot prikazuje naš veliki koncert u Tvornici s predivnim gostima i atmosferom koja širi ljubav i povezanost na najljepši mogući način. Ovaj spot je ovjekovječio moment koji ćemo svi skupa zauvijek pamtiti”, govori nam Nina.

nina kraljić

Glazbu potpisuje Ines Prajo, a aranžman Nina Kraljić i Tihomir Preradović (Tihomir Preradović Production Studio). Velika zahvala dječjem zboru Zagrepčanke i dečki!

Foto: Hrvoje Golubić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.