Pawsome Saturday Party: Ako ne znate gdje ćete za vikend, druženje sa psima je uvijek dobra ideja

Pun Mjesec u Ovnu: Zauzmi se za sebe!
29. rujna 2023.
tarot
ZEN tarot – Proboj
30. rujna 2023.

 

Svi smo se već pomalo pomirili s činjenicom da je ljeto gotovo, no to ne znači da ne možemo uživati u njegovim zadnjim kricima. Nema boljeg načina od druženja na zagrebačkoj špici i to na jednoj od najpopularnijih terasa.

Sigurno ste već krenuli razmišljati kako iskoristiti zadnje zrake ljetnog sunca koje će sjati nadolazećeg vikenda. Uz dobru glazbu, kotele i poslastice, terasa hostela Swanky Mint, 30. rujna postaje “place to be. Ako u sve to dodamo i najbolje društvo, četveronožne ljubimce i druge vlasnike pasa, dobili smo nepogrešiv recept za još jedan Pawesome Saturday party.

Ove subote, 30. rujna, pozvani ste na dobrotvorno drugo izdanje Tito’s x Swanky Pawsome Saturday partyja od 12 do 17 sati koji će održati na sunčanoj terasi hostela Swanky Monkey Garden na adresi Ilica 50 (u prolazu).

Terasa hostela Swanky Mint pretvara se u pravo utočište za vlasnike pasa i njihove ljubimce, uz glazbenu podlogu DJ Bizze i koktele čiji je glavni sastojak Tito’s Vodka. No ovi kokteli nisu samo ukusni, oni su i humanitarnog karaktera, jer će se 2 EUR od kupnje svakog koktela, koji će se na Pawesome Saturday partyju prodavati po promotivnoj cijeni od 5 EUR, donirati udruzi Zaklada za zaštitu životinja Beštie iz Splita. Ipak je Tito’s Vodka For Dog People.

Tito’s Vodka američki je brend gluten free vodke iz Austina, Texasa. Njezin osnivač je Tito Beveridge, poznat inače kao veliki filantrop koji je cijelu svoju karijeru, osim izrade vodke u svojoj destileriji, odlučio paralelno posvetiti doniranjem raznih humanitarnih udruga. Poseban projekt koji ističe je Vodka For Dog People u sklopu kojeg pomaže skloništa za nezbrinute pse. Cijela priča počela je upravo u njegovoj destileriji craft vodke koju su često posjećivali psi lutalice, a gdje bi im on redovito pružio utočište i svu moguću skrb. Dan danas, 25 godina nakon osnutka brenda, Tito’s i dalje aktivno pomaže udrugama za zaštitu životinja diljem svijeta.

Vaše krznene ljubimce će dočekati pseće poslastice i posebni pokloni! Ulaz na Tito’s x Swanky Pawsome Saturday party je besplatan, a pozvani ste svi. Budite dio ove humanitarne priče!

O Zakladi za zaštitu životinja Beštie iz Splita

Zaklada za zaštitu životinja Beštie od 2011. godine djeluje s ciljevima skrbi, zaštite prava i promoviranja napuštenih, zanemarenih i zlostavljanih životinja, podrške radu NO KILL skloništa za napuštene životinje i edukacije građana o odgovornom vlasništvu kućnih ljubimaca. Osim s ljubimcima, često se susreću i s ‘divljim’ životinjama koje se nađu u nevolji u urbanoj sredini, pa tako pomažu ježevima, galebovima, kornjačama, zečevima i pticama, a važna im je i zaštita vodenih i morskih životinja u našoj sredini. Od osnutka 2011. godine do danas štitili su i udomili preko 2000 životinja, uglavnom pasa i mačaka, a samo u 2019. i 2020. godini pronašli smo više od ukupno preko 900 sretnih domova. Broj štićenika dugoročno žele smanjiti edukacijom i promocijom sterilizacije i kastracije ljubimaca, no važno im je biti u mogućnosti pružiti pomoć svima kojima je danas potrebna.

Vidimo se u Swankyju – ne zaboravite PAWesti svoje pseće prijatelje!

 

Foto: Promo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.