ZEN tarot – Doživljavanje

umni detoks
Umni detoks: trikovi za duhovnu detoksikaciju od kuće bez pritiska na razinu predanosti
rujan 9, 2021
Detaljan vodič: kako uspješno kupovati second hand odjeću
rujan 10, 2021

 

Doživljaj je nešto što možemo zapisati u dnevnik, snimiti kamerom ili u obliku fotografije pospremiti u album.

Doživljavanje je osjećaj samog čuda, ushićenje zajedništva, nježni dodir naše povezanosti sa svime što nas okružuje.

Žena na slici nije samo u šumi, ona je u zajednici sa šumom, gotovo da je postala jedno sa šumom. Ovo je stara šuma, proživjela je mnogo teških vremena. Ženin korak je lagan, pun poštovanja, bjelina odjeće koju nosi reflektira čistoću njenog srca. Ona je skromna, jednostavna – i to je pravi način za prići prirodi.

Jesi li ikada zagrlio/la drvo? Zagrli drvo, i jednoga dana ćeš primijetiti da je i drvo odgovorilo. Tada ćeš shvatiti da drvo nije samo forma, neka vrsta kojoj su botaničari dali ime, ono je nepoznati Bog – tako zeleno u tvom dvorištu, tako puno cvijeta, tako blizu tebi, priziva te i poziva te uvijek iznova.

Priroda ne radi nikakvu halabuku niti predstavu kad se pupoljak otvara u cvijet niti galami kad drveće u jesen odbacuje lišće. Ali kada joj se približimo na pravi način, njena tišina prestaje i otkriva nam mnoge svoje tajne. Ako u posljednje vrijeme nisi čuo prirodu kako ti šapuće, sada je dobro vrijeme da joj pružiš priliku.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.