iscjeljenje

ZEN tarot – Iscjeljenje

 

Došlo je vrijeme kada duboko zakopane rane iz prošlosti izlaze na površinu, spremne da budu iscijeljene. U ovom trenutku mi smo ogoljeni, ranjivi, otvoreni za božanski dodir pun ljubavi.

Aura nam se puni svjetlošću, a opuštanje, njega i ljubav otapaju sve otpore i blokade unutar nas. Ali ti smatraš da si ranjen. Kroz ego tvoje cijelo biće je ranjeno i tu ranjivost uvijek nosi sa sobom. Misliš da te netko čeka u zasjedi da bi te povrijedio i ranio? I onaj drugi to misli? Ali svi su toliko zauzeti čuvajući svoje rane da nemaju vremena zadavati i drugima rane. Ali ipak to se događa, jer toliko iščekuješ da se to dogodi, sav si na rubu od iščekivanja…

Tao čovjeka ne možeš povrijediti. Zašto? – jer nema nikoga za povrijediti. Nema rane. Tao čovjek je zdrav, iscijeljen, cijeli. Riječ cijeli je tako prekrasna. Riječ iscijeliti dolazi od cijel. To je neodvojivo.

Budi svjestan svojih rana. Ne dozvoli da rastu. Dopusti da zacijele, a bit će iscijeljene jedino kad se pomakneš prema svom korijenju. Kad isključiš um, rane nestaju. Živi bezglavi život. Kreći se kroz život kao cjelovito biće. Probaj samo 24 sata živjeti tako, potpuno prihvaćanje ma što god se dogodilo. Netko te uvrijedi – prihvati, nemoj reagirati i promatraj što će se dogoditi. Odjednom ćeš osjetiti da te energija puni kao nikad do sada.

Današnja karta nas podsjeća da se u određenoj fazi u životu, kada smo spremni da nas božansko izliječi, otvaramo i prestajemo se skrivati i od sebe i od drugih. U ovom stavu otvorenosti i prihvaćanja možemo biti iscijeljeni te pomoći i drugima da budu zdravi i cjeloviti.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.