anna moor

Anna Moor nas svojim novim singlom “valove love” zove na nostalgično ljetno putovanje

 

Anna Moor nas pjesmom ‘valove love’ savršeno uvodi u dugo toplo ljeto koje je pred nama svojim posebnim glazbenim izričajem i nježnim, sanjivim vokalom u kombinaciji s modernim drum’n’bass ritmovima.

Autorica teksta i glazbe je Anna Moor, bas i gitaru odsvirao je Ivan Grobenski, bubnjeve Jerko Jurin, a Marin Hraščanec klavijaturu i syntheve, te je ujedno zaslužan za produkciju, mix i mastering, te zajedno s Annom Moor za aranžman pjesme.

anna moor

‘valove love je nostalgičan ljetni zapis, uhvaćen trenutak sanjivog predvečerja, kad se nebo spaja s morem, a oblaci lagano prolaze nošeni ljetnim povjetarcem. Tekst krije i dublju poruku, onu kako ljeto ne mora biti samo najdraže godišnje doba koje podsjeća na bezbrižnost i sreću, ono je i osjećaj usađen duboko u onima koji su pronašli pravu ljubav od koje se ne odustaje i koja uvijek podsjeća i vraća nas na mjesta na kojima smo stvorili najljepše uspomene – nešto kao osjećaj vječnog ljeta’ – kaže Anna Moor.

Pop prožet ljetnim drum‘n’bass ritmom interpretira slobodu, oponaša vožnju i bijeg u nepoznato, a vokal Anne Moor unosi melankoliju u njen osebujan stil kojim se već predstavila publici svojim prijašnjim singlovima ‘Blizu vode’, ‘Genovia’ i ‘Život kao rijeka’.

Spot je snimljen u Rovinju, režirao ga je i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji o spotu kaže: ‘Osoba kojoj Anna Moor pjeva ne pojavljuje se u videu, već naglasak ostaje na njoj i njenom proživljavanju osjećaja zaljubljenosti. Video prikazuje dobro poznate ljetne motive kroz malo drugačiju perspektivu – sunce, more, plovidba, vožnja u kabrioletu prisutni su kroz posebne kinematografske tehnike koje favoriziraju Annu Moor i njen doživljaj istih. Zanimljivo je to što je upravo “radni naziv” pjesme bio Ljeto – Rovinj, što dovoljno govori o povezanosti autorice s tom posebnom lokacijom.’

‘valove love’ u izdanju izdavačke kuće Intek Music slušajte od 7. lipnja na glazbenim streaming servisima.

 

Foto: Melanie Krog

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.