parallax background
veganski savjeti
Na što paziti ako se odlučite na vegansku prehranu
12. srpnja 2023.
kako podići vibraciju
14 koraka kojima možete podići svoju vibraciju
13. srpnja 2023.

 

Veza s nekim nije nešto što se dogodi tek iznenada. Vi joj morate pomoći da se dogodi.

Kad je riječ o vezama i odnosima, uvijek možete prebaciti odgovornost na druge: nitko ne dolazi vama, nitko nije vrijedan da se o njemu brinete ili vi nemate osjećaja ni za koga, što dakle možete učiniti? Ali te stvari su vrlo duboke. Ako se pokrenete, počet će te osjećati, ako osjećate još više će te se pokretati. Te stvari pomažu jedne drugima, čovjek treba odnekuda početi.

Svijet je tako pun prekrasnih ljudi koji su vam na raspolaganju. Svi oni traže ljubav. Budite samo dostupni. Malo odstupite od svojih principa, budite dostupni. Inače se ništa neće dogoditi.

ljubav

Kod meditacije postoji duboka potreba za ljubavlju. Obje su slične krilima, a vi ne možete letjeti samo s jednim krilom. Ako se meditacija odvija dobro, iznenada će te primijetiti da nedostaje ljubavi. Ako je s ljubavlju sve u redu, iznenada će te osjetiti da nedostaje meditacija. Ako se ništa od te dvije stvari ne odvija dobro, onda je to u redu. Čovjek se pomiri s vlastitom tugom, sa svojom zatvorenošću. Ali ako se jedno krilo počne micati i drugo je potrebno.

 

Preuzeto iz knjige “Svaki dan Osho”

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.