parallax background

Josipa Lisac uoči svog prvog virtualnog koncerta: “Samo da sve bude dobro i ludo”

afirmacije
20 afirmacija za osnaživanje
9. veljače 2021.
rock and offf
Live koncerti, odlična iznenađenja i virtualna zabava obilježili treću dodjelu nagrada Rock&Off!
10. veljače 2021.

 

Višednevne probe i dugotrajne pripreme za virtualni koncert Josipe Lisac privode se kraju. U nedjelju 14. veljače u 20 sati, na Dan zaljubljenih i svoj rođendan naša najveća glazbena umjetnica održat će premijerni online nastup.

“Pjevat ću ono što imam, ono što jesam, glazbenu baštinu koju mi je ostavio Karlo Metikoš kao i pjesme koje su rezultat susreta s nekim drugim autorima i kompozitorima, koji su u moj život unijeli predivne stihove, tekstove, muziku. Akcent će svakako biti na pjesmama koje publika poznaje” – ispričala je u jednom intervjuu Josipa dodavši da samo želi da sve “bude dobro i ludo”. Popis skladbi uključivati će najveće pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Hir, hir, hir”, “Danas sam luda”, “Magla” te one novije radove poput “Tu”, “Tebi putujem” i dosta drugih.

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. siječnja po cijeni od 80 kn. Od 25. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 100 kn, a na dan koncerta 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo www.entrio.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.