Magic Box je čarobna kutija koja će vam obasjati dušu

2. kolovoza 2021.
crumble sa smokvama
Crumble torta sa smokvama
1. kolovoza 2021.
Življenje u trenutku
Življenje u trenutku je ono što stvara uspomene
3. kolovoza 2021.

 

Anitu Radić smo već upoznali kada smo tražili inspiraciju za sanjivi mood i dekoriranje doma. Nedavno je Anita otišla korak dalje i ponudila nam svoj Magic Box, čime nam je darovala mogućnost da i u svoj dom unesemo dašak njene magije.

MAGIC BOX sadrži knjižicu, booklet DREAM, fotografije s porukom printane na finom vanilija 200 gsm papiru, dvije Anitine ilustracije, od kojih je izrađen i “bookmark” za čitanje te malu poruku na recikliranom papiru.

magic box

Booklet DREAM započinje s crticom “BECAUSE EVERY PICTURE TELLS A STORY”, a upravo je to bila misao koja se Aniti cijelo vrijeme provlačila i u kojoj je tražila simboliku. Sama kaže da nije da samo svaka fotografija priča priču, već svi mi pričamo svoje priče koje su samo naše, a opet se svi pronalazimo u njima. Tako se svi mogu pronaći u dijelovima koji su naglašeni u bookletu (DREAM, FOCUS, PATIENCE, BLOOM, LOVE).

magic box

magic box

Nema ništa ljepše od unutarnjeg mirnog osjećaja koji ti šapuće da si negdje na pravom mjestu, da sve ono što radiš, misliš, osjećaš, živiš, jest zapravo ono što jesi i što te određuje.

magic box

„E, upravo taj osjećaj, taj trenutak je bio tako intezivan i to u momentu dok sam ispijala svoju poslijepodnevnu kavu, listajući knjižicu “MAGIC LIVES HERE” (koju sam bila dala napraviti preko jedne aplikacije) sa svojim fotografijama. Ideja je došla kao bljesak,…netom prije Silvestrova.

Da, to je to, bilo bi baš lijepo imati ovaj trenutak zauvijek, ovaj miran osjećaj, da si tu na pravom mjestu. Još bi bilo ljepše kada bi ga nekako mogla upakirati sa svim detaljima, satkanim od najfinijih niti ljubavi i snova.” –  govori nam Anita Radić.

magic box

Od tada je krenuo Anitin 6-mjesečni put od ideje do realizacije ovog divnog projekta koji se s lakoćom šulja u otvorena i sanjiva srca. Anita nam je otkrila da su se detalji mijenjali iz dana u dan, a da ideju samog bookleta mora zahvaliti svojoj kćerki, koja upravo završava studij dizajna za vizualne komunikacije.

magic box

ZA KOGA JE OVA MAGIČNA KUTIJA?

Magična kutija je jednostavno za svakoga. Za sve one koji žele dan započeti s lijepim pozitivnim porukama, za sve one koji pokleknu pred svim izazovima i za sve one da nikada ne zaborave da budu ono što jesu, a ne ono što ne mogu i nikada neće biti.

Kutija može biti poseban poklon dragoj osobi, fotografije mogu poslužiti kao vizualizacija za nekakav moodboard, a svaka fotografija unutar kutije se može izraditi kao poster. Mogućnosti su velike.

I ono najbitnije, nijedan osjećaj nije stalan, sve prolazi i sve se mijenja, ali zato je ova kutijica tu da svakoga podsjeti da prigrli sve što dolazi i sve što prolazi. Zato,… USUDI SE. KRENI. PUTUJ. PRIHVATI. VOLI. CVJETAJ.

magic box

Magic Box možete nabaviti upitom kod: @simpli_tellastory

 

 

Foto: @simpli_tellastory

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.