Dobra vijest: Prvi Victoria’s Secret model s Downovim sindromom

 

Victoria’s Secret je predstavio svoju najnoviju kampanju, Love Cloud, koja okuplja profile iz svih sfera života, a najnovija među njima je Sofia Jirau, manekenka s Downovim sindromom.

Sofia je podrijetlom iz Portorika, a kako kaže, od malih nogu je sanjala o tome da se nađe u svijetu mode te je danas ušla u povijest kao prvi Victoria’s Secret model s Downovim sindromom. Iako joj ova kampanja predstavlja jedan od životnih ciljeva, to joj nije prvi posao u modi, a također ima i svoj brand pod imenom Alavett.

@sofiajirau

U intervjuu za NBC News, Jirau je rekla da je pridruživanje brendu njezino najveće postignuće otkako je debitirala na Tjednu mode u New Yorku 2020. godine. Što se tiče njezinog “sljedećeg sna”, Jirau bi se voljela baviti modelingom u Europi – točnije u Parizu i Italiji.

 

Želite li pročitati još dobrih, lijepih i optimisitčnih vijesti to možete u našoj rubrici DOBRE VIJESTI. 

 

Dajana Kocijan

– Crtanjem, pisanjem i čitanjem umirujem kišu misli te istražujem i širim vidike o nepoznatom. Vjerujem u vezu uma i tijela uz pomoć koje lakše kristaliziram spoznaju da nalet snage mogu uhvatiti u tragovima vlastitih slabosti. Ruke su moj najveći lijek, a ono čemu težim može se svesti na tri imperativa: voli, ljubi i čuvaj.

 

Photos: Unsplash, IG

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.