sos selo

Upali svjetlo u srcima djece u SOS Dječjim selima i postani SOS prijatelj

 

Ovog Božića postanite najsjajnija lampica na boru djece koja odrastaju bez roditeljske skrbi. Upalite svjetlo u srcima djece u SOS Dječjim selima i postanite SOS prijatelj.

Božićnom online kampanjom SOS sela, koja je trenutno u tijeku i traje sve do Božića, pokušava se podići svijest o važnosti odrastanja djece u sigurnom okruženju, punom ljubavi i podrške. Upravo takvo okruženje SOS selo se trudi pružiti već 30 godina za više od 220-ero djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koji odrastaju u dva SOS Dječja sela i četiri SOS Zajednice mladih.

Nakon završene srednje škole i dalje su tu za njih, pružaju im savjetodavnu i financijsku podršku, pomažu im da nastave obrazovanje ili se zaposle te im naposljetku pomažu da se osamostale i postanu uspješne individue. 💙

sos selo

Na njihovom putu a osamostaljenju od iznimne su  važnosti mjesečne donacije građana stoga je cilj  Božićne kampanje pozvati građane da postanu SOS prijatelji i uključe se u Klub prijatelja“, klub mjesečnih donatora, što možet učiniti ovdje.

Ovog Božića postanite najsjajnija lampica na boru djece koja odrastaju bez roditeljske skrbi. Upalite svjetlo u srcima djece u SOS Dječjim selima i postanite SOS prijatelj.sos selo

Za više informacija posjetite:

sos-dsh.hr

@sosdjecjeselohrvatska

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.