parallax background

Marina Marinski opet oduševila svojim ptičicama – želimo cijelo jato

svijest
Naša svijest oblikuje stvarnost u kojoj živimo
6. studenoga 2019.
juha od blitve i slanutka
Juha od blitve i slanutka je nutritivna kraljica među juhama
7. studenoga 2019.

 

Iako pogled kroz prozor vara i ne otkriva na prvu u kojem smo godišnjem dobu, negdje duboko unutra nas zapisan je trag zime pa imamo potrebu da nas u ovo doba nešto zagrije.

Možete li zamisliti išta slađe i toplije od ptičica iz studija Marinski koje su upravo sletile? Vjerujemo da će ove umiljate keramičke ptičice dolepršati na mnoge božićne jelke ovih blagdana i postati vaši zimski kućni ljubimci.

Ptičice su već postale zaštitni znak Marine Marinski i njezine keramike, a ove neodoljivo podsjećaju na ukrasne ptičice naših baka i božićne jelke iz djetinjstva. Mi smo se zaljubili na prvu.
Dekor novih božićnih ukrasa je raznolik, a svi ukrasi su u tonovima crvene, plave i zlatne – uvijek rado viđenih boja na svakom blagdanskom drvcu.

marinski božićni ukrasi

Motivi na ptičicama ponovno su doletjeli iz prirode – autoričinog neiscrpnog izvora inspiracije – i uglavnom su biljnog porijekla pa tu možete pronaći božikovinu, grančice, vijence, cvijeće… Iako, ona sa šalom nam je baš zapela za oko…

marinski božićni ukrasi

 

Svoju ptičicu, ili cijelo jato, potražite na www.marinski.me , kao i ostatak Christmas Gala kolekcije božićnih ukrasa.

marinski božićni ukrasi

marinski božićni ukrasi

marinski božićni ukrasi

marinski božićni ukrasi

marinski božićni ukrasi

 

Dok ove neodoljive keramičke pričice krase vaše jelke, živim raspjevanim ptičicama možete pomoći u zimskim danima tako da napravite priodnu hranilicu za ptice. 

 

Indira Juratek

 

Foto: Marina Marinski

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.