parallax background

Meditacija: Put Duše – spoznaj sebe i reci DA sebi

mjesečevi čvorovi
Mjesečevi čvorovi Bik/Škorpion: naš životni put dobiva novi smjer
18. siječnja 2022.
vizualizacija
Vizualizacija: Metoda za ostvarenje ciljeva i osiguranje dobrog raspoloženja
18. siječnja 2022.

 

Osim dubokog i emocionalnog Punog Mjeseca u Raku danas se događa i jedan veoma važan astrološki moment – Sjeverni Mjesečev čvor izlazi iz Blizanca i ulazi u znak Bika, a južni iz Strijelca, prelazi u Škorpiona. Zašto je to važno možete pročitati ovdje.

Mjesečevi čvorovi predstavljaju put naše Duše. Ako još ne znaš koji je zašto ne pitaš svoje Više Ja? U nastavku pronađi meditaciju koja će ti pomoći da se povežeš sa svojim Višim Ja i saznaš svoj put duše.

put duše

@indira.juratek

MEDITACIJA: PUT DUŠE

Udobno se smjesti i zatvori svoje oči.

Nekoliko puta udahni-izdahni. Umiri se.

Krenut ćemo putem 7 čakri, od prve do sedme. Nemoj žuriti.

Zamisli kako udišeš crvenu svjetlost i udahom ju podižeš iz dna svoje kralježnice. Izdahni sve čega se oslobađaš iz nje. Osvijesti svoje pravo da BUDEŠ ovdje.

Sada zamisli kako udišeš narančastu svjetlost i udahom ju podižeš dalje uz svoju kralježnicu. Izdahni sve čega se oslobađaš. Osvijesti gdje leži tvoja KREATIVNOST.

Sada udahni žutu svjetlost i udahom ju podiži dalje uz svoju kralježnicu, sve do želudca. Izdahni sve čega se oslobađaš. Osvijesti gdje leži tvoja MOĆ.

Udahom unesi u sebe zelenu svjetlost i podigni ju uz kralježnicu preko grudi. Izdahni sve čega se oslobađaš. Osvijesti u čemu je tvoja LJUBAV.

Sada se ispuni plavom svjetlošću. Udiši ju i podiži uz kralježnicu sve do grla. Izdahni sve čega se oslobađaš. Osvijesti na koji način IZRAŽAVAŠ SEBE.

Udahni indigo svjetlost i udahom ju povuci uz kralježnicu do čela. Izdahni sve čega se oslobađaš. Osvijesti svoje INTUITIVNE DAROVE.

Sada udahni ljubičastu svjetlost i udahom ju povuci na vrh svoje glave. Izdahni sve čega se oslobađaš. Osvijesti POVEZANOST sa svime što jest.

Sada kad su ti čakre otvorene spusti svoju svijest u srce i obrati se svom Višem Ja. Zamoli da ti kaže, pokaže ili da osjećaj koji je put tvoje Duše.

Uzmi pero i tintu u ruke (možeš i običnu olovku ;)) i zapiši.

Reci DA tom osjećaju, reci DA tome zašto si tu, reci DA sebi.

meditacija put duše

@indira.juratek

Labradorit – Ovaj kristal je kamen magije, a donosi ti ljepotu i ravnotežu

Za ovo putovanje preporučam prekrasni labradorit, kamen magije, kristal šamana, iscjelitelja i svih onih koji tragaju za višom istinom. Nije li prekrasan?

Često ga nazivaju kamenom magije, jer povećava intuiciju, budi ono mistično u nama, uvodi nas u meditaciju… Izvrstan je u stabiliziranju aure i čuvanju od negativnih energija drugih ljudi stvarajući zaštitni štit oko aure.

Onome tko ga nosi donosi predivne promjene u život – otklanja blokade, naročito one iz djetinjstva te razgrađuje iluzije u samom njihovom korijenu. Odličan je kompanjon na putovanju samootkrivenja. Smatra se jednim od najboljih kristala za imati uz sebe prilikom meditiranja.

Djeluje na sporedne čakre na rukama. Kristal je Rakova, Jarčeva, Vodenjaka i Riba.

 

 

Indira Juratek

 

Foto: Marina Ćosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.