parallax background

Pun Mjesec u Škorpionu: kako kanalizirati ovu moćnu energiju

ciljevi
Zašto je postavljanje ciljeva iznimno važno za naš život?
27. travnja 2021.
mayales
Mayales predstavili album Domovina i odmah osvojili kritiku i publiku
27. travnja 2021.

 

Današnji ružičasti Super Mjesec u Škorpionu donosi intenzivne emocije i priliku za duboku transformaciju naših života. Zovu ga ružičastim, jer se pojavljuje u doba godine kada cvate ružičasto cvijeće. Unatoč slatkom nazivu, ovaj Mjesec nije mekan i nježan.

Prikriti ili otkriti je pitanje i paradoks današnjeg Punog Mjeseca u Škorpion. Ovom ezoteričnom zodijačkom znaku nije ugodno biti izložen Punom Mjesecu. Moćna energija Škorpiona donosi nam transformaciju – može izvući i naše najtamnije sjene i naše najsvjetlije ja.

Ovaj puni Mjesec mogao bi donijeti neke životne spoznaje i otkrivenje istine svakome tko se odbijao suočiti s dugotrajnim izazovima. Budući da je današnji Mjesec u kvadratu sa Saturnom u Vodenjaku uz društvo Urana u Biku, ove bi situacije vrlo brzo mogle doseći točku ključanja. Ako se to dogodi povucite se i smislite najlogičnije rješenje za problem. Nudi nam se prilika da temeljito istražimo i zaista pronađemo trajno rješenje, a ne da ponovno odgađamo za budućnost.

Donosimo nekoliko ideja kako moćnu energiju današnjeg misterioznog Punog Mjeseca u Škorpionu možete kanalizirati u vlastitu dobrobit.

pun mjesec

Pun Mjesec u Škorpionu: kako kanalizirati ovu moćnu energiju

1. Otključajte svoju čakru snage

Protresite bokove, zaljuljajte zdjelicu i probudite svoju drugu čakru – Svadisthana. Ovo energetsko središte, smješteno neposredno ispod pupka, povezano je s novcem i seksom, terenom Škorpiona.

Kad je ova čakra blokirana spolni nagon se smanjuje, a čovjek se možete boriti s privlačenjem ili zadržavanjem novca. Pokreti ovog dijela tijela mogu ponovno dovesti chi do vašeg erotskog centra i reproduktivnih organa. Također, slušanje mantri za aktiviranje druge čakre ili izvođenje asana koje otvaraju drugu čakru mogu pomoći i donijeti obilje u vaš život. Plešite i nosite nešto narančasto kako biste aktivirali boju povezanu s ovom čakrom.

ples

2. Oslobodite se financijske obveze

Škorpion vlada osmom kućom bogatstva i zajedničkim financijama. Upravlja novcem koji posudimo, nasljeđujemo i dugujemo, čineći današnji dan savršenim trenutkom za izradu plana kako ćete otplatiti sve dugove i privući više novca u svoj život.

3. Pronađite dostojnu opsesiju

Škorpion je znak moći i kontrole. Ove osobine uglavnom nose negativan predznak, ali sada nam se nudi prilika za transformaciju naših mana u naše moći. Odlučite da više nećete biti opsjednuti nečime što troši vaše vrijeme, a ne vraća vam ništa za uzvrat. Energiju radije usmjerite u nešto društveno korisno i promatrajte koliko ste moćni u kreiranju. Opsesivno se posvetite nečemu dobrom što će vam se poput bumeranga vratiti s pozitivnom energijom.

selenit

4. Otkrijte svoje prošle živote

Škorpion je vladar psihičkih i mističnih fenomena, uključujući reinkarnaciju. Istražite svoje prošle živote, čitajte literaturu na tu temu, probajte regresiju ili proučite svoje sjeverne i južne čvorove da biste saznali više o vlastitoj karmi iz prošlih života i budućoj sudbini.

5. Neka maglovito područje bude kristalno čisto

Škorpionov laserski vid nikad ništa ne propušta. Zapitajte se gdje ste u životu ostavili stvari pomalo mutne i nedovršene? To bi moglo utjecati na vas više nego što mislite. Poduzmite opipljive radnje: nazovite, pošaljite e-poštu, ispričajte se nekome, recite istinu. Što god bilo, samo to učinite. Preciznost je cilj Škorpiona.

6. Stupite u kontakt sa svojim svjetlosnim timom

Zašto ne biste iskoristili priliku i povezali se sa svojim svjetlosnim timom? Zamolite svjetlosne i duhovne vodiče, anđele čuvare, svemir, kako god ga želite nazvati… za znak. Postoje razne tehnike i metode kako možemo stupiti u kontakt sa svojim svjetlosnim timom, ali prisutnost i želja da dobijemo neku poruku i znak, vjerojatno će biti dovoljna da uspijete uspostaviti konekciju. Put kroz meditaciju bit će još lakši, a znamo da ova praksa pozitivno utječe i na zdravlje mozga – dovodeći nas u spokojno stanje protoka koje je sinkronizirano s današnjim Punim Mjesecom u Škorpionu.

meditacija

7. Ustani dušo za let si stvorena

Škorpion vlada moći, kontrolom i transformacijom – to je mitski feniks koji ustaje iz pepela uništenja. Što u vašem životu treba simbolično „umrijeti“ da bi se moglo roditi nešto novo? Pustite ili barem otpustite stisak – i dopustite da ga današnji Puni Mjesec transformira.

Ipak, sjetite se da je ponekad jedini način za izaći zapravo proći kroz nešto. Škorpion ima četiri faze evolucije, a pod ovim Punim Mjesecom mogli biste se naći nisko prije nego što odete visoko.

U svom najosnovnijem stanju, Škorpion je životinja koji živi u tlu i koji ubode svakog prolaznika koji mu izaziva strah. Druga faza je zmija koja očarava i opčinjava, ali može biti smrtonosna otrovnica kad joj se prijeti. Treća faza je promatrački (ali grabežljivi) orao, koji s visine spušta pogled i gnijezdi se sa svojim doživotnim partnerom. Najtranscendentniji oblik Škorpiona je feniks koji se podiže iz pepela uništenja i pokazuje preostale znakove života.

 

Pun Mjesec značenje – kako iskoristiti energiju punog Mjeseca 

 

 

Pripremila:

Indira Juratek

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.