Moja kutijica moći – čarobna kutijica za djecu

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: UP Candle Design svijeća
2 prosinca, 2022
tarot
ZEN tarot – Otpuštanje
3 prosinca, 2022

 

Ponekad živimo toliko brzim tempom da zaboravimo na jednostavne pozitivne rečenice koje osnažuju, ohrabruju i podsjećaju na našu ogromnu vrijednost. Afirmacije i pozitivna komunikacija jačaju naš odnos s djetetom i pomažu nam da se osjećamo dobro.

Petra Matulić Žeravica, majka dvoje djece odgajane u duhu povezujućeg roditeljstva, ljubiteljica educiranja u području osobnog razvoja, roditeljstva, dječjeg razvoja i rada s djecom te Budi Dobro autorica je svoj način odgoja odlučila približiti svim roditeljima i djeci osmislivši čarobnu kutijicu moći. O čemu se radi saznajte u nastavku.

Petra Matulić Žeravica

@osnazivanje.djece

Moja kutijica moći – čarobna kutijica za djecu

Moja kutijica moći sadrži 30 afirmacijskih kartica i 4 kartice s mindfulness vježbama.

Ove kartice služe djeci i roditeljima u njegovanju ljubavi prema sebi i dubljemu razumijevanju svojih osjećaja. Roditelji koji s djecom vole uživati u trenutcima potpune prisutnosti ove kartice mogu koristiti za razgovore pune ljubavi, ohrabrenja, poticanja vjere u sebe i stvaranja lijepih uspomena.

No, one će služiti djetetu i za samostalno razmišljanje o sebi, svojim vrlinama, postignućima i snovima. Zajedničko korištenje kartica potiče maštu, kvalitetnu komunikaciju i međusobno razumijevanje. Ljubav, toplina, povezanost i međusobno razumijevanje bit će glavni sastojci vašeg druženja uz Moju kutijicu moći.

Ne zaboravimo da je najbolje što možemo učiniti za naše dijete naučiti ga da vjeruje u sebe, da radi ono što voli i da slijedi svoj jedinstveni put. Korištenjem afirmacijskih kartica na ovom putu od malih nogu usađujemo u dijete osjećaj ljubavi, sigurnosti, razvijanje kognitivnih puteva koji vode k životnom stavu da možemo utjecati na svoj život i da možemo uvijek vjerovati u sebe i sami sebe podržati.


Kako su kartice u Mojoj kutijici moći namijenjene mlađoj djeci, one su svojim oblikom, veličinom i dizajnom u potpunosti prilagođene malim dječjim rukama i učenju prvog čitanja. Međutim, neka vas „proizvod za djecu“ ne zavara. U svima nama čuči naše unutrašnje dijete koje toliko često treba potporu, podršku, ljubav, iscjeljenje i vjeru. Nikada niste prestari za Moju kutijicu moći. Otisnite se na ovo putovanje sa svojom djecom kroz vaše vlastite svemire i znajte da je na tom putu toliko lijepoga i snažnog, a ono najvažnije je da se posvuda krije vaša moć. Otkrijte ju zajedno sa svojim djetetom i postanite super heroji svojih života.

Moju kutijicu moći možete naručiti u Budi Dobro web shopu. 

Više o temama roditeljstva možete pročitati u našoj rubrici SVJESNO RODITELJSTVO. 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.