Najava: Meditacija uz kristalne zdjele s Leom Gobo

 

MEDITACIJA UZ KRISTALNE ZDJELE S LEOM GOBO U YOGA CENTRU PADMA

Zvučne kupke kristalnim zdjelama dubinski opuštaju i vraćaju jasnoću misli, intuiciju i životnu energiju.
Ugodan zvuk i snažne vibracije kristalnih zdjela djeluju na um, emocije i tijelo, izazivajući stanje slično meditaciji. Vibracije zvučne kupke možete osjetititi i u svoijm tkivima – masiraju vaše stanice kao što morski valovi masiraju tijelo. Tijelo bude energizirano, a um miran i bistar.

Odvojite malo vremena za sebe – zastanite, opustite se i i vratite se u balans. Sve je u životu lakše i ljepše kad smo mi u miru i skladu sa samima sobom.

Dobrodošli!

GDJE
Yoga centar Padma, III Južna obala 11, Kajzerica Zagreb, Croatia

KAD

4. veljače 2023. u 19 h

CIJENA
25 eura

KAKO SE PRIJAVITI
Uplatite 25 eura na IBAN HR5223400091111192687, a zatim pošaljite email na adresu info@leagobo.com ili privatnu poruku putem Instagrama ili Facebooka.

Ili se prijavite telefonom na broj 099/631-4930.

UPOZNAJTE LEU

Lea Gobo je wellness i feng shui savjetnica. Uživa kad moŽE pomoći ljudima vratiti se u mir i lakoću života kroz tretmane, opuštajuće meditacije, zvučne kupke i feng shui.

Leina velika ljubav su kristalne zdjele jer omogućavaju brzo i ugodno opuštanje i pročišćavanje energije pa ljudima donesu puno dobrobiti.

Radi grupne i individualne zvučne kupke, tretmane, opuštajuće meditacije i pomaže  urediti dom tako da podrži vaše namjere, snove i potrebe.

U svibnju u Istri vodi retreat na kojem će se baviti cjelovitom dobrobiti – bit će uključena i zvučna kupka.

Više o njenom radu pročitajte na mom webu www.leagobo.com, a za inspiraciju o više balansa i dobrobiti u životu pratiti ju možete na Instagramu.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.