parallax background

Najava predavanja: Miljenica ljubitelja životinja Margrit Coates u Zagrebu

bar botaničar
Bar Botaničar: Mala oaza zelenila i kulture u centru grada
10. veljače 2020.
mary may
Mary May objavom live videa najavljuje promociju dvostrukog vinila
12. veljače 2020.

 

Margrit Coates ime je poznato svim ljubiteljima životinja koji s njima žele uspostaviti dublji odnos i povezanost, razumijevanje i komunikaciju. Priznata stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama iz Velike Britanije napisala je nekoliko knjiga u kojima dijeli svoje znanje i iskustva, a sada je – već treći put ponovno u Zagrebu.

srijeda, 19. 2. 2020. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1
Ulaznice po cijeni 50 kn možete kupiti u knjižari Planetopija, Ilica 68.

Tijekom prva dva susreta s domaćom publikom Margrit je iznijela brojne duboke uvide, nadahnjujuće priče i savjete zbog kojih se za njezina predavanja u Zagrebu tražila karta više. Zato ne propustite osigurati svoje mjesto na novom predavanju Margrit Coates u Zagrebu, u srijedu 19.2. u 19 sati u Makronovi. Margrit će na predavanju „Čemu nas uče životnje“ govoriti o porukama koje nam životinje prenose, kojim nas vrijednostima uče, što donose u naš život i kako nas čine boljima. Margrit ima dugogodišnje i fascinantno iskustvo rada, iscjeljenja i komuniciranja sa životinjama, a njezini su uvidi i poticaji neprocjenjivi za svakoga tko želi oplemeniti svoj odnos sa životinjama.

margrit coates

U sklopu svog gostovanja u Zagrebu, Margrit će održati i radionicu te individualne konzultacije i tretmane za ljubimce u Makronovi, a posjetit će i sklonište za nezbrinute životinje Dumovec kada će održati edukaciju za njihove djelatnike.

Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije.

Njezina su empatija, sposobnost komuniciranja sa životinjama i iscjeljujuće sposobnosti, u Velikoj Britaniji već odavno legendarni pa je danas poznata i nadaleko izvan njezinih granica.

margit coates

Margrit Coates je svojim pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada u ovom području zbog čega je i ambasadorica nekoliko uglednih svjetskih organizacija za zaštitu životinja – Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and protection of Animals, Mance Chance Horse Sancturay.

Margrit je i suosnivačica klinike za prirodne metode liječenja životinja, redovno surađuje s medijima, a na sveučilištu Southampton držala je predavanja o ponašanju životinja.

 

Foto: Planetopija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.