Namjera – osnovno sredstvo i alat za promjene

 

Namjera ne djeluje dok se osoba nalazi u stanju poricanja ili u fantaziji. Namjera djeluje samo onda kada se osoba nalazi u stanju zajedništva, zato što je duša samo onda prisutna.

Duša je ta koja uzrokuje da se ispuni namjera koju je osoba postavila. Ako duša nije prisutna, onda u formi ne postoji ništa što nakon postavljanja namjere može poduzeti akciju da se namjera izvrši. Jedini izuzetak ovome je vrijeme prije nego što osoba padne u san ili kada se ujutro probudi, jer se tada nalazi “između svjetova”. U tom stanju postoji bolja komunikacija između duše i tijela i namjere koje osoba tada postavi imaju veću šansu da se čuju. Na taj način, vaše misli zaobilaze potrebu potpuno funkcionalnih suptilnih tijela i sunce ih tada može čuti i onda poslati nazad u fizičko tako da bi mogli doživjeti svoje namjere.

Za sve inicirane osobe u procesu uskrsnuća je važno da postave namjeru da usidre dušu, naddušu i izvor koji su zainteresirani za uskrsnuće i koji će unutar životnog iskustva osobe taj cilj dovesti do ostvarenja. Kada osoba to napravi, onda će njene namjere imati veću vjerojatnost da budu ispunjene u odnosu na njen cilj uskrsnuća. Za bilo koju iniciranu osobu, čin kreiranja ili postavljanja namjere za san se događa kada zamislite određenu viziju sa svojim mislima. Namjera je čin volje. Bilo koja namjera za bilo koju određenu misao ili viziju se prenosi kroz sva četiri suptilna tijela i doista, sva četiri trebaju biti u funkciji da bi solarno sunce moglo čuti bilo koju vašu namjeru i onda je poslati natrag u fizičko. To se postiže jednostavno pomoću misli “Ja postavljam namjeru da se u mojoj realnosti ostvari to i to”.

namjera

Postavljanje namjere: namjera je čin volje

Kada postavljate namjeru, vaše misli se ujedinjuju kroz centar volje vaše forme, i onda se kroz četiri suptilna tijela šalju do sunca, gdje onda mogu biti odmah poslane natrag u vaš životni izražaj. Stoga, čin namjere ima trenutačan efekt na vaš život, uzrokujući da se životni ples i izražaj koji se tiču vas i svih drugih promijene u skladu sa postavljenom namjerom. Imajte na umu da ako su suptilna tijela oštećena, namjera možda neće raditi. Nadalje, ako vam nedostaje vaša volja, a naročito u trećoj čakri, onda vaša namjera neće imati moć. Tada bi trebali odabrati da postavite namjeru da si vratite sve dijelove suptilnih tijela i sedam centara volje koji vam nedostaju i ponovo postaviti namjeru za postavljanje svojih granica.

Svrha postavljanja namjera je jednostavna. Vi zapovijedate fizičkom i nefizičkom da izvrši što god da ste postavili namjeru. Ako postavite namjeru za radost, vi onda mijenjate svoju budućnost kako bi vam omogućila da doživite radost. Ako postavite namjeru za zajedništvo, vi onda mijenjate svoju budućnost kako bi vam omogućila da doživite zajedništvo. Ako postavite namjeru za sigurnim putovanjem, vi onda mijenjate svoju budućnost kako bi vam omogućila tu namjeru.

U činu postavljanja namjere, centri volje koji se odnose na svaku čakru se ujedinjuju i šalju namjeru suptilnim tijelima. Ako bilo koji od centara volje nedostaje, onda se iza namjere nalazi manje moći. A naročito, ako vam nedostaju treća i peti centar volje, vaše namjere se neće uopće uspjeti ostvariti. Stoga, ovo je još jedno područje koje treba provjeriti ako postavljate zapovijed no ne uspijevate doživjeti njen rezultat.

Nakon što se postavi, namjera se iz centra volje prvo šalje u mentalno tijelo. Mentalno tijelo onda prevodi tu zapovijed u misaonu formu Jezika Svjetla, jedini jezik kojeg Sunce može primiti za svrhe manifestacije i tkanja sna sa Zemlje ili bilo kojeg planeta u solarnom sistemu. Stoga, ako ne obuhvaćate Jezik Svjetla, onda nemate potrebno oruđe za tkanje ili manifestiranje sna u budućnosti.

namjera

Kada emocionalno tijelo primi namjeru od mentalnog tijela, emocionalno tijelo ispunjava tu komunikaciju s osjećajima, što uzrokuje da se Jezik Svjetla počne vrtjeti. Jezik Svjetla je emocionalno zasnovan magnetski oblik komunikacije koji se bazira na zvuku, tonu, boji i pokretu. Emocija je ta koja pokreće energiju na ispravan način tako da bi tu komunikaciju sunce moglo razumjeti. Stoga, inicirane osobe koje teško osjećaju ili koje tek trebaju u potpunosti isplesti svoje emocionalno tijelo, će imati poteškoće u ispunjavanju svojih namjera s dovoljno emocija da bi ih sunce moglo razumjeti.

Kada se energija počne vrtjeti, emocionalno tijelo šalje komunikaciju intuitivnom tijelu. Intuitivno tijelo je to kroz koje vaša duša i majka zemlja mijenjaju komunikaciju da bude u skladu sa vašim osobnim i globalnim uskrsnućem, te također ispunjavaju vašu namjeru sa snagom neophodnom da ju ostvarite u fizičkom. Oni sa oštećenim intuitivnim tijelima često imaju poteškoća da čuju ili osjete svoje vodstvo. Nadalje, vaše namjere vas mogu skrenuti sa puta ako duša nije uključena u čin njenog postavljanja. Stoga, bilo koja namjera koja pokušava biti postavljena bez funkcionalnog intuitivnog tijela prestaje važiti u ovoj točki, sve dok intuitivno tijelo ne bude popravljeno u dovoljnoj mjeri da može funkcionirati.

Namjera, nakon što je izmijenjena od strane duše, se šalje kreativnom tijelu, koje tu komunikaciju šalje suncu, koje odmah tu namjeru šalje natrag na zemljine razine manifestacije. Ako je to namjera za san kojeg želite isplesti, taj san se počinje odigravati na prvoj od sedam razina koje su potrebne da bi se san mogao spustiti u fizičko. Ako je ta komunikacija zapovijed ili namjera za postavljanje granica, ona se odmah šalje u fizičko gdje ima trenutačni učinak na vaše trenutačno energetsko polje i životni izražaj.

Ako je kreativno tijelo oštećeno, onda ta komunikacija neće biti poslana suncu i postavljena namjera neće imati nikakav učinak. Uz to, također smo vidjeli kako sile tame zaokrenu kreativno tijelo u dovoljnoj mjeri da vaše namjere završe poslane suprotno od onoga što ste htjeli manifestirati. Stoga, ako otkrijete da se događa suprotno od onoga za što ste postavili namjeru, onda možete provjeriti je li se dogodila takva manipulacija, ispraviti svoje kreativno tijelo tako da više ne bude zaokrenuto i ponovo postaviti namjeru za ono što želite.

kako manifestirati obilje

Razlika između namjere i molitve

Čin postavljanja namjere se može izjednačiti s davanjem zapovijedi Bogu Boginji i JA JESAM, Nadduši i Izvoru vaše forme i polja da poduzmu određenu akciju u vezi s vašim evolucijskim putovanjem kao ljudskog bića. Čin postavljanja namjere je puno drugačiji od čina molitve; u molitvi vi tražite od duše izvan sebe da učini ovo ili ono u vaše ime. Kroz namjeru, vi zapovijedate svojoj vlastitoj duši da poduzme akciju u određenom smjeru. Niti jedna duša osim vaše vlastite ne može poduzeti akciju u vaše ime; vi možete jedino postaviti zapovijed svojoj vlastitoj duši. Stoga, od molitve u stvari nema nikakve koristi u odnosu na biološko uskrsnuće.

Vi dolazite do shvaćanja da se ne trebate moliti drugome ili vanjskom božanstvu; vi dolazite do shvaćanja da se bog boginja nalazi unutar vas i unutar svih drugih uključujući sva kraljevstva i da ste vi bog boginja u ljudskoj formi. Shvaćajući to, vi možete naučiti da zapovijedate svom vlastitom bogu boginji u vama da ostvari vaš izbor da evoluirate i uskrsnete; kao također i vaš izbor da ispunite misiju svoje duše u ovom životnom vijeku.

Neke grupe koriste zapovijed “JA JESAM” umjesto “JA POSTAVLJAM NAMJERU”. Zapovijed “JA JESAM” utječe samo na nefizičko. Uskrsnuće je fizički čin i stoga zahtijeva zapovijed koja uključuje fizičko. Zapovijed JA POSTAVLJAM NAMJERU uključuje i fizičke i nefizičke razine realnosti, i zato predstavlja bolji izbor za inicirane osobe na putu uskrsnuća.Kada se molite, onda svoju moć dajete ne-fizičkom biću. Voljeni, tvoja moć se nalazi unutra. Ti si Bog Boginja u formi. Ti imaš dušu, naddušu i izvor. Tvoj izvor je Bog Boginja tvog bića. Izvor ne želi da se moliš, već da postaviš namjeru za ono što želiš realizirati. Namjera je čin volje. Kada postavljaš namjeru, onda nisi siromašno i nemoćno ljudsko biće koje moli neko biće da mu promjeni sudbinu, već moćan majstor na putu uskrsnuća koji zapovijeda svoju realnost!

 

Dea Devidas

– Čitam karte i pišem o tome što pokazuju i govore. U ovoj inkarnaciji, od svoje pete godine ih proučavam – vizualno, filozofski, simbolički, astrološki, mitološki… ezoterno i egzoterno. Prakticiram jogu, tehnike disanja, meditaciju… život u trenu i u toku, ponekad uz pehar čaja, a ponekad uz kalež vina. Osim s kartama, vrijeme provodim s obitelji, mačkama i stablima.

 

Više na: elementi.info

 

Foto: Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.