pomrčina u strijelcu

Pomrčina Sunca u Strijelcu otkriva skriveno

 

U subotu, 4. prosinca u 8 sati i 44 minuta odvija se potpuna pomrčina Sunca na 12 22′ Strijelca. Riječ je o posljednjoj pomrčini na relaciji Blizanci/Strijelac koje su započele u lipnju prošle godine i evidentno je da ćemo u narednim mjesecima jasnije vidjeti neke okolnosti koje su proteklih godinu i pol bile važne za nas.

Pritom je dobro da budemo što nepristraniji jer Merkur u blizini pomrčine naglašava jaku subjektivnost i sklonost da neke stvari doživimo jako osobno, verbalno reagiramo naglo i nepromišljeno, a tek potom shvatimo posljedice toga.

Budući da je riječ o pomračenju Sunca u znaku Strijelca, sve što je vezano uz inozemstvo, udaljene krajeve, zakon, putovanja, obrazovanje ima posebnu važnost.

Budi se nova glad za informacijama. Shvaćamo da ono što dolazi uobičajenim kanalima, nije dovoljno. Želimo shvatiti, istražiti. Ograničavajuće i sputavajuće mjere koje oduzimaju slobodu stvaraju bunt i otpor.

Ubrzo nakon pomrčine moguće je i da otkrijemo neke laži i netočne informacije, nešto što je skriveno izlazi na površinu.

Ovo pomračenje potiče nas na traženje istine. Hoćemo znati i vidjeti ono što jest, izgovoriti svoju istinu. Budi se unutarnja sloboda, poriv da skinemo okove, iskoračimo iz prostora u kojem nema više mjesta za daljnji rast i razvoj.

Nešto se priprema, zahuktava iza kulisa, a uskoro će se pokazati o čemu je riječ.

pomrčina sunca

Sada nije vrijeme u kojem nešto započinjemo i forsiramo. Pričekajte još neko vrijeme, još sve informacije nisu tu.

Vjerujte u proces, ono što je istinski vaše, neće vam pobjeći. Ono što ode, nije vam niti pripadalo.

Ovu pomrčinu koja žestoko uzdrmava status quo, najviše će osjetiti osobe rođene u znaku Strijelca, Blizanca, Djevice i Riba, kao i oni koji imaju Podznak u tim znakovima.

Samo strpljivo i bez žurbe. Budite otvoreni čuti i druga mišljenja. Poštujte različitosti. No najvažnije od svega jest da ne pregazimo preko preko svoje istine i da slijedimo svoj unutarnji glas koji nas vodi kada umirimo um i dopustimo ‘onom unutarnjem’ da vidi.

Ovo je dobar trenutak i da preispitate svoja uvjerenja, ona toksična osvijestite i s vremenom reprogramirate.

I onda u tišini postavite sebi pitanja….

U što vjerujem?

Što želim ostvariti u budućnosti?

Što sam naučio/naučila iz proteklih pogreški i propusta?

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels, Unsplash

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.