parallax background

ANAHATA HEALING PROGRAM: Oporavite tijelo, um, emocije i odnose

25. veljače 2021.
smoothie s borovnicama
SMOOTHIE VELJAČA NA BUDI DOBRO: Smoothie s borovnicama
25. veljače 2021.
vili
Za Oscara nominirani redatelj Dalibor Barić režirao je spot za hit grupe BETI
26. veljače 2021.

 

Kombinacija tri snažne terapijske metode pomoći će vam da kroz mjesec dana otpustite nepotrebne stresove, traume i brige. Dočekajte proljeće rasterećni, energizirani i mirniji.

anahata

Elementi ANAHATA Healing Programa

1. Konstelacije

Konstelacije su tehnika koju je osmislio njemački psihoterapeut Bert Hellinger, a koja omogućava dobivanje uvida u bit našeg problema, pogled na taj naš problem iz neke nove perspektive te nam pokazuje moguća rješenja. Postavljamo ih kako bi uz pomoć novih uvida riješili svoje probleme u odnosima sa partnerom i djecom, obiteljskim odnosima, poslovne probleme, osobne probleme, zdravstvene probleme, kako bi imali širu sliku pri donošenju teških odluka, kako bi uočili i promijenili naše obrasce ponašanja koji nas vode kroz život, kako bi riješili konflikte, kako bi pronašli i zauzeli svoje mjesto u sistemu (obitelj, društvo, tim, organizacija, grupa), kako bi se lakše mogli nositi sa stresom i burn out sindromom te vlastitim ograničavajućim uvjerenjima.

Naše teškoće nekad su dio sustava u kojima živimo, neriješenih sukoba, zakopanih problema i prešućenih zamjeranja. Sve dok naši odnosi pate, patimo i mi. Zato ANAHATA Healing Program započinjemo svojevrsnim proljetnim čišćenjima sustava u kojem živimo – obiteljskog, poslovnog, prijateljskog…

anahata konstelacije

2. Timeline Healing

Timeline Healing tj. iscjeljivanje vremenske linije je duboka vođena meditacija, koju je osmislio Sal Rachele, iscjeljujući i opuštajući proces.

Svi trebamo dubinsko iscjeljivanje od svakodnevice, kaosa, nemira, trauma koje nosimo. Ova meditacija uvodi nas u theta stanje moždanih valova kako bi se riješila tema koja je vama trenutno aktualna: prolanaženje životne svrhe, uklanjanje straha, razvijanje intuicije, iscjeljenje, kontakt sa svojim Višim Ja.

anahata

3. Fitoaromaterapija

Fitoaromaterapija je metoda očuvanja i održavanja zdravlja, prevencije i ublažavanje i bolesti upotrebom ljekovitih biljaka i eteričnim uljima.
Ljekoviti oblici biljaka koje koristimo u fitoterapiji su: čajevi, tekući ekstrakti (tinkture, SIPF, EPS), melati, supozitoriji, vagitoriji, tablete.
Eterična ulja primjenjuju se dermalno nanošenjem na kožu, oralno, vaginalno, rektalno ili inhalacijski pod stručnim nadzorom fitoaromaterapeuta.
Nakon razgovora s vama, priredit ćemo individualizirani fitoaromaterapijski pripravak namijenjen vašem oporavku i ublažavanju tegoba ili njezi lica i tijela.

ANAHATA Healing Program uključuje:

Sistemsku konstelaciju u trajanju 2 sata (redovna cijena 500 kn)
Dvije individualne Timeline Healing meditacije (redovna cijena 500 kn)
Fitoaromaterapijske konzultacije i pripravak (redovna cijena 500 kn)

Cijena ANAHATA Healing programa: 1000 kn

Program vodi Ivona Kovačević Nemec, vlasnica Anahata holističkog centra, certificirana aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja, učiteljica meditacije, yoga učiteljica, Timeline Healing terapeut, učiteljica dječje yoge po Rainbow Kids metodi, Reiki, P.E.M. i Raindrop terapeut te je trenutno u superviziji za certificiranu voditeljicu obiteljskih i sistemskih konstelacija.

Koristeći grupnu i individualnu poduku iz tradicionalne Vedske Shakti meditacije, sistemskih konstelacija i fitoaromaterapiju pomažem vam da se bolje nosite sa svakodnevnim stresom i riješite probleme i traume koji vas opterećuju.

Anahata holistički centar
Vl. Ivona Kovačević Nemec
Lavoslava Ružičke 42, Zagreb
+385 95 3810 822
info@anahata.com.hr
www.anahata.com.hr

 

 

Foto: Marina Ćosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.