anahata

ANAHATA HEALING PROGRAM: Oporavite tijelo, um, emocije i odnose

 

Kombinacija tri snažne terapijske metode pomoći će vam da kroz mjesec dana otpustite nepotrebne stresove, traume i brige. Dočekajte proljeće rasterećni, energizirani i mirniji.

anahata

Elementi ANAHATA Healing Programa

1. Konstelacije

Konstelacije su tehnika koju je osmislio njemački psihoterapeut Bert Hellinger, a koja omogućava dobivanje uvida u bit našeg problema, pogled na taj naš problem iz neke nove perspektive te nam pokazuje moguća rješenja. Postavljamo ih kako bi uz pomoć novih uvida riješili svoje probleme u odnosima sa partnerom i djecom, obiteljskim odnosima, poslovne probleme, osobne probleme, zdravstvene probleme, kako bi imali širu sliku pri donošenju teških odluka, kako bi uočili i promijenili naše obrasce ponašanja koji nas vode kroz život, kako bi riješili konflikte, kako bi pronašli i zauzeli svoje mjesto u sistemu (obitelj, društvo, tim, organizacija, grupa), kako bi se lakše mogli nositi sa stresom i burn out sindromom te vlastitim ograničavajućim uvjerenjima.

Naše teškoće nekad su dio sustava u kojima živimo, neriješenih sukoba, zakopanih problema i prešućenih zamjeranja. Sve dok naši odnosi pate, patimo i mi. Zato ANAHATA Healing Program započinjemo svojevrsnim proljetnim čišćenjima sustava u kojem živimo – obiteljskog, poslovnog, prijateljskog…

anahata konstelacije

2. Timeline Healing

Timeline Healing tj. iscjeljivanje vremenske linije je duboka vođena meditacija, koju je osmislio Sal Rachele, iscjeljujući i opuštajući proces.

Svi trebamo dubinsko iscjeljivanje od svakodnevice, kaosa, nemira, trauma koje nosimo. Ova meditacija uvodi nas u theta stanje moždanih valova kako bi se riješila tema koja je vama trenutno aktualna: prolanaženje životne svrhe, uklanjanje straha, razvijanje intuicije, iscjeljenje, kontakt sa svojim Višim Ja.

anahata

3. Fitoaromaterapija

Fitoaromaterapija je metoda očuvanja i održavanja zdravlja, prevencije i ublažavanje i bolesti upotrebom ljekovitih biljaka i eteričnim uljima.
Ljekoviti oblici biljaka koje koristimo u fitoterapiji su: čajevi, tekući ekstrakti (tinkture, SIPF, EPS), melati, supozitoriji, vagitoriji, tablete.
Eterična ulja primjenjuju se dermalno nanošenjem na kožu, oralno, vaginalno, rektalno ili inhalacijski pod stručnim nadzorom fitoaromaterapeuta.
Nakon razgovora s vama, priredit ćemo individualizirani fitoaromaterapijski pripravak namijenjen vašem oporavku i ublažavanju tegoba ili njezi lica i tijela.

ANAHATA Healing Program uključuje:

Sistemsku konstelaciju u trajanju 2 sata (redovna cijena 500 kn)
Dvije individualne Timeline Healing meditacije (redovna cijena 500 kn)
Fitoaromaterapijske konzultacije i pripravak (redovna cijena 500 kn)

Cijena ANAHATA Healing programa: 1000 kn

Program vodi Ivona Kovačević Nemec, vlasnica Anahata holističkog centra, certificirana aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja, učiteljica meditacije, yoga učiteljica, Timeline Healing terapeut, učiteljica dječje yoge po Rainbow Kids metodi, Reiki, P.E.M. i Raindrop terapeut te je trenutno u superviziji za certificiranu voditeljicu obiteljskih i sistemskih konstelacija.

Koristeći grupnu i individualnu poduku iz tradicionalne Vedske Shakti meditacije, sistemskih konstelacija i fitoaromaterapiju pomažem vam da se bolje nosite sa svakodnevnim stresom i riješite probleme i traume koji vas opterećuju.

Anahata holistički centar
Vl. Ivona Kovačević Nemec
Lavoslava Ružičke 42, Zagreb
+385 95 3810 822
info@anahata.com.hr
www.anahata.com.hr

 

 

Foto: Marina Ćosić

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.