citati

(pro)budi se – „Do velikih se visina uspinjemo zavojitim stubama“

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!
citati
Je li danas jutro kad ste se probudili i usmjerili pogled k vlastitim planinama, kada znate da možete i želite više otkriti, spoznati, dosegnuti, ostvariti?

U nastavku pročitajte 7 citata koji će vam dati krila i elan da krenete prema svojoj najboljoj verziji prema zenitu svog života. Sretno!

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Zauzmite stav učenika, nikada nemojte biti preveliki da biste postavljali pitanja, nikada ne znate previše da biste naučili nešto novo. Og Mandino

Moj proboj došao je vrlo kasno u životu, stvarno počeo tek kad sam imao 50 godina. Ali u to sam se vrijeme osjećao kao da imam snage za nova djela i ideje. Edvard Munch

Naša velika prilika može biti upravo tamo gdje ste sada. Napoleon Hill

Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće. Kineska poslovica

Do velikih se visina uspinjemo zavojitim stubama. Francis Bacon

Neke pobjede su pobjede duha i duše. Ponekad, čak i ako gubiš, dobivaš. E. Wiesel

Naša najveća slava nije u tome da nikada ne padnemo, već da se svaki put kad padnemo podignemo. Konfucije

 

 

 

Foto: Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.