Pun Mjesec u Škorpionu donosi plimu osjećaja koji dolaze negdje iz ‘podzemlja’ naše osobnosti

Pun Mjesec u Škorpionu donosi završetak. Priliku da pustimo i otpustimo ono što više ne možemo nositi sa sobom u budućnost. Ovo je vrijeme za veliko unutarnje pospremanje kako bismo se pripremili za ostvarenje novih ciljeva.

Odvija se 24. travnja, 49 minuta iza ponoći, po svojoj naravi je pun snažnih emocija. Skloni smo otići u krajnost, naljutiti se, osjetiti ljubomoru, potrebu za kontrolom jer što ako pustim, sve će se raspasti…

A bit svega je dopustiti da nam se okolnosti pokažu bez naše potrebe da uletimo u njih i napravimo red, na onaj način na koji mi mislimo da je najbolji.

Nema rasta koji donosi unutarnje zadovoljstvo dok ne otpustimo strah, kontrolu, navike i uvjerenja zbog kojih ponavljamo isto.

Pun Mjesec u Škorpionu – 24.4.2024.

Što možete transformirati u svom životu?

Kako možete osvijestiti i prigrliti osobnu moć?

Kako živjeti bez grčevite potrebe za kontrolom?

Što možete naučiti o svojoj seksualnosti?

Kako možete biti intimniji s partnerom?

Birate li emocionalne nedostupne partnere?

Na što ste fiksiran/fiksirana do razine opsjednutosti?

Što to čuvate da nitko ne vidi?

Imate li problema sa separacijom, pa se držite i onoga što vam šteti?

Koja terapija može pomoći da riješite svoj problem?

Ova lunacija pokazat će nam jedno mjesto u našem životu ili unutar nas na kojem je nešto što se treba iscijeliti, završiti, prihvatiti…

Blizina Marsa i Neptuna naglasit će osjetljivost, ali intuitivnost i još dodatno potaknuti plimu osjećaja koji dolaze negdje iz ‘podzemlja’ naše osobnosti. Zato narednih tjedana pogledajte u svoju prošlost, je li tamo sve u miru, dovršeno. Pogledajte u svoje opsesije, strahove, kontrolirajuće i manipulativne oblike ponašanje. Promotrite da li nešto od toga dolazi iz vaše okoline, a utječe na vas. Vrijeme je za generalno pospremanje.

 

Foto: Freepik, Canva

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.