pun mjesec

Puni ružičasti Mjesec u Jarcu donosi strukturu našim ambicijama

 

24. lipnja 2021. u 19 h i 40 minuta život će nam obasjati ružičasti Puni Mjesec u Jarcu i donijeti strukturu našim ambicijama.

Ovaj Mjesec naziva se i Strawberry Moon (Mjesec jagoda), jer je upravo ovo mjesec u kojem se cvijeće pretvara u voće. Današnji Puni Mjesec u Jarcu manifestacija je Jarčevog Mladog Mjeseca koji se dogodio 13. siječnja. Dok plodovi rada sazrijevaju, uzmite trenutak da proslavite svoj urod. Zatim zacrtajte koje ćete sjeme saditi za nadolazeći period.

Donosimo pet načina kako možete aktivirati svoje ambicije na snažnoj energiji današnjeg Uštapa.

Puni Mjesec u Jarcu: 5 načina kako možete aktivirati svoje ambicije

pun mjesec u jarcu

1. Dizajnirajte svoje snove

Pitajte se: Manifestiraju li se vaši ciljevi na način koji vam donosi radost? Ili je vrijeme za drugačiji pristup? Možda se vrh pretvorio u dolinu ili zaobilazni put; možda ste tek stigli do cilja i niste sigurni kamo dalje. Zastanite da biste uključili nove GPS koordinate i vratili se na pravi put.

Zapamtite: jake strukture započinju nacrtom. Ako niste zacrtali svoju viziju, ovaj vas lunarni lift vraća natrag na vašu kreativnu ploču za crtanje. Započnite identificiranjem prekretnica kako biste označili svoj napredak. Kako bi izgledalo pola puta, prva faza ili testna faza? Ovaj Puni Mjesec s energijom usmjerenom k jednom fokusu mogao bi vas nadahnuti da radite manje, ali da date sve od sebe jednom važnom cilju koji želite postići do kraja 2021. godine.

Ako ozbiljno razmišljate o razvoju pothvata, vjerojatno će vam trebati podrška, posebno u trenucima kada naiđete na zapreku. Potražite mudru i iskusnu osobu da vam pokaže put. Jedan razgovor je možda sve što je potrebno za pokretanje misije.

2. Pazite na vrijeme

Jarcem vlada Saturn, zvani Kronos, bog vremena. Pod ovim Punim Mjesecom ispitajte svoj odnos prema vremenu. Otvorite svoj kalendar i pogledajte. Ako ste zabušavali s planiranjem, to vam može uzrokovati pretjerani stres. Počnite strukturirano uključivati obveze u svoju dnevnu rutinu. Postavite alarme za podsjetnike tako da se ne morate oslanjati na memoriju koja zauzima više psihičkog prostora nego što većina nas misli. Ostavite mjesta i za spontanost te otvorite prostor u svom životu za magiju!

pun mjesec u jarcu

3. Strukturirajte se

Možda zvuči poput dosadnih stvari, ali imajte na umu da bez strukture zaista ne može biti kreativnosti ili slobode na duge staze. Znate one trenutke kada se osjećate zaglavljeno ili trebate stvari razbiti na korake da biste se uspjeli pokrenuti? Tada sustavni Jarac donosi red i vuče nas iz stanja bezvoljnosti i osjećaja da se nikada nećemo pokrenuti. Bi li najbolji glazbeni album ikada bio objavljen da nakon kreativnosti nije došla struktura ili biste li ikada čitali najdraži roman, da pisac svoju kreativnost naposljetku nije strukturirao?

4. Neka vas vodi vaš otpor

Zapitajte se: “Čemu se opirem?” Budite hrabri i brutalno iskreni ovdje. Jarac je ipak tvrdoglavi Jarac! To je druga strana žilavosti i odanosti – moraš biti u stanju ukopati pete i držati se položaja – što je do određenog trenutka sasvim u redu. Međutim, postoji tren kada smo sami sebi najveći neprijatelji, a tvrdoglavost se pretvara u samosabotažu. Umjesto da otpor doživljavamo kao “loš”, gledajmo ga kao na energiju i priznajmo ga. Vjerojatno se ispod površine nalazi neka urođena mudrost. Kao ljudi, vrsta smo koja pokušava preživjeti, ostati sigurni i izbjeći bol. Dakle, koja se ugrađena emocija krije iza vašeg odbijanja prihvatiti ono što je dobro za vas ili poduzeti sljedeći hrabar korak?

Najčešće se radi o strahu. Kad se uplašimo, prelazimo u samozaštitni način borbe ili bijega. Zapitajte se: Od čega se štitim ne poduzimajući promjene? Kako si mogu pomoći da se osjećam sigurno i vratim u akciju?

pun mjesec u jarcu

5. Počnite ispočetka

Ako ste u stanju da su vam mnoge ideje i odluke ostale neprovedene, možda mislite da je prekasno da se po njima više išta radi. Međutim ovaj Puni Mjesec ne misli tako. On kaže, oprosti sebi – i postavi novi cilj. Počni opet, točno tamo gdje si stao/la. Ili se vrati dva koraka unazad. I kreni u susret sebi!

Energija Jarca je i poduzimanje opreznih koraka stjenovitom stazom. Ako se usredotočite na vrh planine, čini se zastrašujućim, ali ako samo napravite prvi korak i onaj nakon toga, uskoro ćete podići pogled i na pola ste puta do vrha.

 

Pun Mjesec značenje – kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca

5 načina kako najbolje iskoristiti energiju Punog Mjeseca

 

Pripremila:

Indira Juratek

 

Foto: Unsplash, Pexels

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.