Rasti s nama: #budidobro voli Klošarenilo, Asju i Zombijanu

benjamin strike
Benjamin Strike: tvorac tople ljudske priče #volimtebezali osvojio je naša srca
25. rujna 2020.
planetopija
Subotom o dobrom: Planetopija – knjižara za duh, um i tijelo
26. rujna 2020.

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo sa Klošarenilom, Asjom i Zombijanom.

RASTI S NAMA: #budidobro voli Klošarenilo, Asju i Zombijanu

klosharenilo

Postoji li išta ljepše, insiprativnije i šarenije što može uljepšati tmurne, kišne dane i odagnati sivilo svakodnevnice od prekrasnih ilustracija s tako toplim, duhovitim i kreativnim porukama od onih koje možemo pronaći na IG stranici Klošarenilo. Mi naprosto obožavamo Maidu Ljubušić i njene ilustracije koje nas tako duboko dotaknu.

klosharenilo

@klosharenilo

@klosharenilo

@klosharenilo

asjaboros

Interno se volimo šaliti da je profil Asje Boroš oslikani Budi Dobro. Teme koje obrađuje u svojim ilustracijama, njena unutrašnja putovanja, snovi i vizije, naprosto nas oduševljavaju. Predivno oslikane ilustracije u svoj raskoši boja, motivi mjeseca, zvijezda, galaksija, poniranje u dubine svog Bića, ono su što vam treba na svakodnevnoj razini za self-care i cjelokupno dobrostanje tijela, uma i duha. Ali i srca, jer vjerujemo da ćete se i vi zaljubiti u njene ilustracije baš poput nas.

asja boroš

@asjaboros

asja boroš

@asjaboros

asja boroš

@asjaboros

zombijana

Ako vam treba dnevna doza humora onda je ovo točka koja mora biti vaša stanica. Andrijana Vešović, koja se nalazi iza profila Zombijana, sve je osim “živog mrtvaca”. Na simpatičan, zabavan i nadasve humorističan način kroz svoje ilustracije priča o svakodnevnici. Budite dobro i uživajte!

zombijana

@zombijana

zombijana

@zombijana

zombijana

@zombijana

 

 

Izabrala Indira Juratek. 

Dosadašnji izbor inspirativnih Instagram profila možete pogledati ovdje. 

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.