venera u vagi

Venera u Vagi donosi vrijeme ljubavi i suradnje

 

Gledamo u odnose, tražimo ono što nam sada treba. Shvaćamo tko su ljudi koji nas okružuju i tko su oni s kojima želimo provoditi više vremena.

Dopustimo ovoj Veneri da nas uvede u svijet povezanosti, suradnje i ljubavi.

Dopustimo sebi da dajemo, bez očekivanja da nam mora biti uzvraćeno.

Otvorimo se prema svijetu i pogledajmo darove koje nam on donosi. Nekad su to lekcije, nekad prilika da nešto bolje vidimo i osvijestimo, a nekad i susret koji će nam ugrijati srce. Susret koji će nam pokazati da naše srce ponovno želi voljeti, bez obzira na to što um govori – nemoj, nije sigurno, opet ćeš krvariti.

Venera u Vagi je mirotvorac, želi pravdu, harmoniju, traži ljude i interakciju s drugima. U razdoblju od 29.9. do 23. listopada dok će boraviti u znaku Vage, poziva nas da u prostore naših odnosa unesemo više razumijevanja, tolerancije, ravnoteže i mira.

Ovo je vrijeme u kojem se krvna slika naših odnosa može mijenjati. Vidimo nešto drukčije, shvaćamo što želimo, nova osoba ulazi u vaš život, pronalazimo mir s nekim događanjima iz prošlosti.

venera u vagi

Samoća nije opcija. Puno događanja i novih sadržaja dolazi kroz druge ljude.

I neka svima njima bude predznak – suradnja, zdravlje, uvažavanje, tolerancija i što je najvažnije, ljubav.

Birajte iz ljubavi.

Odlučujte iz ljubavi.

Živite iz ljubavi.

Ljubav svemu daje smisao.

 

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.