iluzija

ZEN tarot – Razotkrivanje iluzije

 

Leptir na ovoj karti predstavlja vanjsko, ono što se stalno pomiče i mijenja, ono što nije stvarno, već iluzija. S druge strane nalazi se lice svjesnosti, svjesno onoga što je vječno.

Kada dođe trenutak izlaska našeg unutarnjeg sunca, ono sa sobom donosi duhovno buđenje i uzdizanje svjesnosti.

Karta nas podsjeća da ne gledamo prema van tražeći što je stvarno, već da pogledamo unutar sebe. Kada se fokusiramo na izvanjsko, često se zapletemo u predrasude i (pr)osuđivanja – ovo je dobro, ovo je loše, želim ovo, ne želim ono. Ovakve prosudbe nas drže u zamci iluzije, u snu, u našim starim obrascima, starim uvjerenjima i starim načinima.

Odbaci svoj isprogramirani um i pomakni se unutra. Tamo se možeš opustiti u svojoj najdubljoj istini, gdje je razlika između sna i stvarnosti već poznata.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.