parallax background

OMNI Akademija prvim masterclass-om najavljuje seriju edukativnih sadržaja

12. listopada 2020.
ciklus
Ciklus o rađanju, stvaranju, životu unutar života i povezanosti žena
11. listopada 2020.
difuzer
Ulja dječjih radosti – eterična ulja crvene i zelene mandarine
12. listopada 2020.

 

OMNI Akademija, platforma za duhovni, intelektualni i fizički razvoj pojedinaca organizira besplatni online masterclass-a na temu “Usklađenja s energijama Zemlje i Izvora” 12.10.2020. 

Ovim masterclass-om OMNI Akademija najavljuje uzbudljivu jesensko-zimsku sezonu uz seriju edukativnih sadržaja!

omni akademija

OMNI Akademija

OMNI Akademija je platforma za širenje znanja, tehnika i iskustava za unapređenje osobnog života pojedinaca u svim sferama njegova postojanja. Cilj OMNI Akademije je na jednom mjestu okupitit najbolje sportaše, znanstvenike, umjetnike, pjevače i glazbenike te prenijeti ono što vam je potrebno da i u ovim uvjetima i u ovom okruženju možete biti uspješni i živjeti sebe!

Do ovog trenutka na oa.hr dostupno je više od 90 sati edukativnih, nadahnjujućih i iscjeljujućih videa, glazbe i audio materijala.

Mi u OMNI Akademiji vjerujemo kako smo se svi na ovom planetu rodili s različitim talentima koje je potrebno njegovati, razvijati, dijeliti i živjeti. Upravo zato smo osnovali OMNI Akademiju kako bismo vam po prvi puta na našem jeziku pružili alate, vještine i informacije koje su vam potrebne kako biste živjeli onog najboljeg, najautentičnijeg i najizvornijeg sebe.

omni akademija

O PREDAVAČU BESPLATNOG MASTERCLASSA

Ivan Bavčević je međunarodni predavač, energo terapeut, učitelj duhovnih znanosti te osnivač Centra Svijesti sa svojim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj. Njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija u desecima država. Čest je gost na kongresima te radio i TV emisijama.

KONTAKT INFORMACIJE

Prijave za masterclass na sljedećem LINK-u, a za više informacija slobodno nam se javite na 095 777 1008 ili na info@omniakademija.com

 

Foto: PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.