parallax background

ZEN tarot – Razumijevanje

duhovno značenje trostrukih brojeva
Duhovno značenje trostrukih brojeva
siječanj 11, 2022
Mantre za iscjeljenje svih sedam čakri
siječanj 11, 2022

 

Mnogi od nas kroz život prolaze osjećajući se kao ptice zatvorene u kavezu. Ali zapravo kaveza nema, a kada to shvatimo rešetke u potpunosti nestanu.

Shvati da su rešetke koje su te držale zatočenima bile iluzija, a da tebe poziva sama Milost, Sloboda i Hrabrost drugih koji se već shvatili Istinu da i ti raširiš svoja krila i poletiš po prvi put.

Izvan zatvora si, izvan kaveza si; možeš raširiti svoja krila, a cijelo nebo je tvoje. Sve zvijezde i Sunce i Mjesec – sve ti pripada. Možeš se stopiti s plavetnilom obzora.

Samo odbaci ovisnost o kavezu, o zatočenosti, izađi iz kaveza, ne treba ti to. Otvori svoja krila i leti nebom poput orla. U unutrašnjem nebu, u unutrašnjem svijetu, sloboda je najveća vrijednost – sve drugo je sporedno.

Spoznaja novog shvaćanja da je kavez uvijek bio otvoren, a cijelo postojanje nas čekalo da istražujemo, može te u samom početku malo uzdrmati. To je u redu i potpuno je prirodno u tim trenucima biti malo uzdrman, ali nemoj dopustiti da to zasjeni priliku koju novo iskustvo osvjetljenog srca i avanture nudi.

Kreći se kroz život sa slatkoćom i nježnošću ovog vremena. Osjeti lepršavost u sebi. Raširi svoja krila i budi Sloboda.

tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.