svi smo jedno

ZEN tarot – Svi smo Jedno

 

Današnja karta predstavlja vrijeme komunikacije i međusobnog darivanja bogatstva koje svatko od nas ima.

To je krug bez straha, bez osjećaja inferiornosti ili superiornosti. Sada smo svi jedno.

Kada prepoznamo da svi potječemo iz istog Izvora, da su nam svima snovi i čežnje, nade i strahovi slični, tada možemo uvidjeti da smo svi povezani u čudu zvanom postojanje.

Kada tisuće i tisuće ljudi diljem svijeta slavi, pleše, pjeva, nema mogućnosti za globalnu propast. Kako bi u takvom zajedništvu veselja i radosti moglo doći do ratova?

Život ti je dan da stvaraš, da se raduješ, da slaviš. Kada plačeš i ridaš, kad si nesretan tada si sam, odsječen. Kada slaviš cijelo postojanje se raduje s tobom. Samo u slavlju susrećemo ultimativno, vječno. Samo u slavlju života možemo ići povrh kruga života i smrti.

Samo onda kada možemo pretočiti naše unutarnje bogatstvo u bogatstvo ljubavi i mudrosti dostupno svima, postajemo svjesni povezanosti u izuzetnom uzorku vječne kreacije.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.