unutrašnji glas

ZEN tarot – Unutrašnji glas

 

Unutrašnji glas ne govori riječima, već tihim jezikom srca.

On je poput proroka koji govori samo istinu. Da ima lice, sličio bi na ženu s ove fotografije – miran, spokojan, ali spreman. Unutrašnji glas prihvaća sve, i Svjetlo i Tamu. Zrela jabuka simbolizira jasnoću koja nadilazi sve dualnosti života.

Unutrašnji glas je i razigran, poput dupina koji se vesele u oceanu života, on uranja duboko u emocije i uzdiže se visoko prema nebu. Unutrašnji glas povezan je s kozmosom i sa zemljom.

Kada pronađeš svoju Istinu unutar sebe, u ovom postojanju nema više ništa za pronaći. Istina živi kroz tebe. Kada otvoriš svoje oči, to Istina otvara oči. Kada zatvoriš oči, to Istina zatvara oči.

Ovo je snažna meditacija. Mogućnost da shvatiš i živiš svoju Istinu kroz svaki trenutak svog života, kroz svaki i najmanji pokret, riječ… Kroz ovu meditaciju, polako, ali sigurno sve se slaže i zaokružuje. Naposljetku ne trebaš niti tehniku, niti meditaciju, TI postaješ Istina.

Jednom kada si izliječen, odbacuješ sve. Onda samo živiš Istinu – postaješ živ, blažen, zadovoljan, zračiš.. Tvoj cijeli život postaje molitva bez ijedne riječi, milost, ljepota koja nije zemaljska, ti postaješ zraka svjetlosti koja odozgora osvjetljuje tamu našega svijeta.

Postoje razdoblja života kada nam se čini da nas previše glasova razvlači u ovom ili onom smjeru. Naša konfuzija i zbunjenost u takvim trenutcima je podsjetnik da potražimo tišinu unutar nas samih – naš unutrašnji glas. Tek tada smo u mogućnosti čuti našu Istinu.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.